Gümüş Altında İpler Koptu! İslam Memiş, Gümüş İçin Öyle Bir Tahmin Yaptı Ki Gram Altın Yerine Onu Alacaksınız

Gümüş Altında İpler Koptu! İslam Memiş, Gümüş İçin Öyle Bir Tahmin Yaptı Ki Gram Altın Yerine Onu Alacaksınız

Yaptığı isabetli piyasa değerlendirmeleriyle dikkatleri üzerine çeken Piyasa Analisti İslam Memiş, altın ve dolar için kritik uyarılarda bulunurken, gümüş içinse zirve açıklamasında bulundu. Peki gümüş yatırımcıları ne yapmalı? Gümüş ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'ten dikkat çeken piyasa analizi.

Altın ve dolardaki hareketlilik diğer emtia araçlarına da yansımaya başladı. Euro hızla yükselişe geçerken, sterlin ve gümüşte yavaş yavaş yükseliş trendine geçti. Peki yatırımcı için en güvenli emtia aracı hangisi? Gram altın alamayanlar ne almalı? İşte Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın alamayacaklar için yeni yatırım aracı tavsiyesi.

dolar-002.jpg

"TEMMUZ AYINDA YENİ ZİRVELER BEKLİYORUM"

Memiş, son piyasa değerlendirmesine özellikle dolar karşısında değer kaybeden emtia araçları üzerinde durdu. Gram altının fiyatı gün içinde 925 TL'yi görürken, yatırımcı gram altın yerine başla enstrümanlara yöneldi. Her açıklamasında gümüş ve sterlin üzerinde duran Memiş, gümüş dikkat çeken bir tahminde bulundu. Gram altın hakkında düşük seviyeler bitti diyen İslam Memiş, böylelikle alım döneminin de bittiğine işaret etti. Mayıs, Haziran ve Temmuz ayında ciddi yükselişlerin yaşanacağını belirten Memiş, gram altına ilişkin şunları kaydetti:

"Yükseliş aslında yeni başladı, trendin kırılmasına daha 1 ay gibi bir süreç var. Dolar/TL'de 15.30, gram altında 940 TL seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim. Uzun vadede gram altın 960 lira, dolar/TL'yi 15.50 seviyesi olarak takip edeceğim. Temmuz ayında yeni zirveler bekliyorum."

"GÜMÜŞ STOKLAYIN!"

Gümüşün ileriki dönemlerde zirveleri göreceğini ifade eden Memiş, gümüş stoklayın uyarısında bulundu. Gümüş yatırımını duymayan kişilerin büyük bir ziyan içinde olduğunu belirten Memiş, "Gümüşler takı olarak kullanılacak. Gümüş altın gibi hatta altından fazla kazandırıyor. Mikrop ayrıcı özelliği var. Gümüşün çok etkisi var. Gram altın 930 lira oldu ben altın mı biriktireceğim diyen vatandaşlarımıza bahane yok diyorum gümüş var karşınızda. İnsanlar gecikiyorlar. Gümüş farkındalığı yoksa ve bu yatırımı duymadıysa büyük ziyan. Gümüş stoklanmaya devam ediyor. Çin gümüş stokluyor. Biz çok değer vermedik ama son 3 yıla kadar farkındalık oluştu. Gümüş öyle bir noktaya gelecek ki akla hayale gelmeyecek rakamlarla karşı karşıya kalacaklar. Gümüşü ihmal etmemeli" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN