Güncel banka kredisi oranları ve hesaplaması | Vakıfbank Halkbank ve Ziraat'ten kredilerde indirim

Güncel banka kredisi oranları ve hesaplaması | Vakıfbank Halkbank ve Ziraat'ten kredilerde indirim

Vatandaşlar, ihtiyaçları doğrultusunda kredi kullanabilmek için son zamanlarda bankaların kredi faiz oranlarını araştırmaya başladılar. Merkez’in indirim kararlarının ardından bankalar da faiz indirimine gitti. Peki bankalar faiz oranlarını ne kadar? İşte detaylar…

 

Merkez bankasının faiz indirme kararının ardından bankaların kredi faiz oranları da Kasım ayının ilk günlerinde güncel oranlarıyla ortaya çıkmaya başladı. Peki kamu bankaları olan Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'ın faiz oranları ne kadar oldu? Tüm bilgiler karar.com’da…

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI

Vakıfbank, Merkez Bankasının art arda faiz indirme kararı sonrası kredi faiz oranlarında
değişikliğe gitti ve güncel ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yayınladı. Vakıfbank’ın bu güncel kredi faiz oranları ise şu şekildedir.

3 bin TL ile 125 bin TL arasında kredi miktarı ve 60 aya kadar vadelendirme seçenekleri ile aylık faiz oranı yüzde 1,25’tir.

Krediler aylık eşit taksit, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, üç ayda bir eşit taksitli veya değişken taksitli gibi ödeme seçenekleriyle müşterilerine sunuluyor.

BANKANIN KREDİ ORANLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

19-11/05/bankaa.jpg

ZİRAAT BANKASI KREDİ ORANLARI

Ziraat Bankası da Merkez Bankası faiz kararı sonrası faiz oranlarını güncelleyen kamu bankalarından biridir. Buna göre Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi güncel faiz oranları şu şekildedir.

100 bin TL ve 60 aya kadar vadeli kredi faiz oranı, çalışanın artısı ve emeklinin artısı kampanyasında aylık yüzde 1.25’tir,

Standart tüketici kredi faiz oranı ise aylık yüzde 1,35’tir.

BANKANIN KREDİ ORANLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

HALKBANK GÜNCEL KREDİ ORANLARI

Bir diğer faiz oranı güncelleyen banka da Halkbank’tır. Buna göre Halkbank’ın güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları şöyledir.
100 bin TL ve 60 aya kadar vadeli kredi faiz oranı, hızlı kredi seçeneği için aylık yüzde 1,49, maaşını Halkbank’tan alan müşterilere aylık yüzde 1,25, kamu ve özel sektörde çalışanlar için aylık yüzde 1,35 ve mutlu emekli ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 1,25 olarak belirlenmiştir.

BANKANIN KREDİ ORANLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN