Haftanın son iş günü döviz kurunda yükseliş sürüyor

Haftanın son iş günü döviz kurunda yükseliş sürüyor

Vatandaşın merakla takip ettiği döviz kurları, haftayı kapatırken yukarı ivmeli hareketliliğini sürdürüyor. Son zamanlarda tekrar yükselişte olan dolar, haftanın son iş gününe 17,96 liradan, euro ise 18,54 liradan başladı.

Döviz kurlarında yukarı ivmeli seyir, bugün de devam ediyor. Son olarak geçen hafta, 20 Aralık'tan bu yana görmediği 18 seviyesini de geçerek rekor tazeleyen dolar, kritik seviyeyi yeniden aşmaya çok yaklaştı.

Dolar güne nasıl başladı?

Haftanın son iş gününde de yükselişini sürdüren dolar/TL, saat 09.20 itibarıyla 17,9628 seviyesinden işlem görüyor. Dolar, dünkü kapanışını 17,9468 seviyesinden gerçekleştirmişti.

Euro güne nasıl başladı?

Haftayı kapatırken euro/TL ise stabil seyrini sürdürerek 18,5332 civarında işlem görüyor. Euro, önceki kapanışını 18,5371'den yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN