Halkbank'tan ihale sonu uyarısı! Bu 3 şehirdeki ihaleler 2-3 güne bitiyor! Acele eden alır!

Halkbank'tan ihale sonu uyarısı! Bu 3 şehirdeki ihaleler  2-3 güne bitiyor! Acele eden alır!

Gerçekleştirdiği icralık satışlarında yeri geldiğinde ihale sonu uyarısını kamuoyuyla paylaşan Halkbank bu kez 3 işyeri için ihale uyarısını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Halkbank konut satışlarına devam ediyor. Halkbank bu hafta 3 şehirde işyerleri ihalelerinin sonu gelmiş durumda. Aynı zamanda banka 305 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla ihale açıldığını da duyurdu...

Erzurum'daki işyeri için ihale sonu duyurusu

Satışa sunulan konut ve işyerlerinde genellikle ihale sonlarını kamuoyuna duyuran Halkbank şimde de ihale sonlarına yaklaşıldığının sinyallerini verdi. Erzurum'da satışa sunulan işyerlerinden birr Pasinler ilçesinde yer alıyor. İşyerlerinin detaylarını da paylaşan Halkbank genişliğinin 220 metrekare olduğunu açıkladı. İşyeri ihalesi 2 gün sonra sona erecek ve ihale başlangıç bedeli ise 305 bin Tl olacak.

Samsun'da da sona gelindi

Erzurum'da bulunan işyeri haricinde Samsun'daki iyerinde de ihale sonuna gelindiğini duyuran Halkbank Samsun Havza'da işyerini satışa koydu. İşyerinin detaylarını da paylaşan Halkban işyerinin genişliğinin 935 metrekare olduğunu açıkladı. Oldukça geniş olan işyri için ihale başlangıç bedeli ise 497 bin 500 TL olarak belirlenirken ihalenin 3 günde tamamlanacağı duyuruldu.

Hatay'daki ihale 2 günde tamamlanacak!

Halkbank'ın duyurusunu yaptığı ve 2 günde ihalesini tamamlayacağı işyeri Hatay'Da. Hatay'ın Antakya ilçesinde satışa sunulan işyeri 176 metrekare genişliğe sahip durumda. İhale başlangıç bedeli 725 bin TL olarak açıklanan işyeri ihalesi 2 günde tamamlanacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN