İBB faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte Destek Avans başvuru sayfası

İBB faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte Destek Avans başvuru sayfası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), geçim sıkıntısı çeken İstanbullu aileler için 'Destek Avans' projesini hayata geçirdi. Başvuru şartlarını karşılayan kişilere, faizsiz ve ek masrafsız 1200 TL'ye kadar kredi verilecek. Kredi ödemesi nakit değil İstanbulkart hesaplarına yatırılacak. İşte, İBB Destek Avans faizsiz masrafsız kredi başvuru ekranı...

İstanbul'da genelinde marketlerde ve bakkallarda kullanılmaya başlanan İstanbulkart ile İBB'ye özel kredi kullanma özelliği getirildi. Denizbank ile yapılan işbirliği sonucu, İhtiyaç sahibi aileler İstanbulkart'larına yüklenen 1200 TL ile temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

İBB DESTEK AVANS PROJESİ NEDİR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dar gelirli vatandaşların bütçelerini rahatlatmayı hedefleyen yeni bir proje geliştirdi. 'Destek Avans' adı verilen projeyle vatandaşlara faizsiz ve ek masrafsız 600 TL ya da 1200 TL verilecek. Vatandaşlar kredi ödemesini aylık 100'er liralık taksitlerle geri ödeyecek.

Destek Avans adıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında, kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanan vatandaşlar, 12 aya kadar vade ile 1200 liraya varan miktarda nakit destek alabilecek. Denizbank'ın değerlendirmesi sonucunda, bankanın müşterisi olan veya olmayan kişiler uygulamadan faydalanabilecek.

İBB FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

'Destek Avans' projesi kapsamında 1200 TL'ye kadar verilecek kredi başvuruları İBB'nin kartsorgu.istanbulkart.com.tr adresinden alınacak.

Projeyi sosyal medyadan duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, okulların açılmasıyla birlikte aile bütçelerinin zorlandığı günler yaşandığını belirterek, İstanbulluların bu sıkışık dönemde nefes almalarını sağlayacak bir işbirliği geliştirdikleri söyledi.

İmamoğlu, "İstanbul'da ihtiyaç sahipleri bir parça rahat nefes alsın. Hiç kimse ekonomik zorluklar karşısında kendini çaresiz hissetmesin. Özlemimiz ve gayretimiz budur" dedi.

İBB DESTEK AVANS KREDİSİ NASIL KULLANILIR?

Destek Avans kredisi, vatandaşların İstanbulkart'larına yatacak. Kullanılan kredi, ulaşım başta olmak üzere kafe-restoranlarda, online alışverişlerde, marketlerde, Halk Bakkal'larda, akaryakıtta ve İstanbulkart'ın geçtiği noktalarda kullanılabilecek.

İBB FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

* Destek Avans kampanyasından sadece Belbime'a ait kanallardan yönlendirme yapılan Denizbank kanalları üzerinden başvuru yapılabilir.

* Kampanya kapsamında sıfır faizli kredi başvurusunu sadece İstanbulkart'ı ile TC kimlik numarası bilgisini eşleştirmiş müşteriler yapabilecek.

* TCKN ve İstanbulkart eşleştirmenizi kisisellestirme.istanbulkart.istanbul adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

* Kampanya kapsamında kullandırılabilecek sıfır faizli kredi tutarı seçmiş olduğunuz İstanbulkart'a aktarılacak. Avantajlı faiz oranı ile kullandırılan krediler ise Denizbank nezdindeki hesabınıza yatırılacak ve İstanbulkart'a herhangi bir yükleme olmayacak.

* İstanbulkartınıza yüklenen kredi bakiyesini, İstanbul içinde toplu ulaşım araçlarına ek olarak; CarrefourSA, A101, Migros, BİM ve Şok Marketler, İstanbulkart'ın geçtiği iş bankası pos cihazlarının olduğu işyerlerinde, Multinet ödeme noktaları Halk Bakkal BiTaksi, Getir uygulamaları, Beltur, BNB (bisiklet), iTaksi, İBB Sosyal Tesisler, Hamidiye Su Otomatları, Matik Otomatlar, İsper, İspark gibi sosyal alanlardaki harcama ve ödeme işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN