İçişleri Bakanlığı memur alım başvuruları başladı | İşte memur alımı başvuru şartları

İçişleri Bakanlığı memur alım başvuruları başladı | İşte memur alımı başvuru şartları

İçişleri Bakanlığı memur alım başvuruları bu gün başladı. Memur alımı başvuru şartları başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar tarafından aranıyor. İçişleri Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüksek maaşlı 10 bilişim memuru alımı yapacak. İşte başvurular hakkındaki tüm detaylar...

İçişleri Bakanlığı memur alım başvuruları 2 Nisan 2018 pazartesi günü başladı. Bakanlık bünyesinde memur olmak isteyenler şimdi  başvuru şartlarını öğrenmeye çalışıyor. Memur alımı başvuru şartları ve hangi branşlarda memur alımı yapılacağının detayları haberimizde...

İçişleri Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüksek maaşlı 10 bilişim memuru alımı yapacak. İşte başvuru şartları ve  İçişleri Bakanlığı memur alımı hakkındaki tüm ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı aralıklarla açık olan pozisyonlar için kamuoyuna memur ve personel alımı ilanı yayımlamakta olup ilgili ilanlar Devlet Personel Başkanlığı DPB aracılığı ile duyurulmaktadır. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan ilanda 10 kişilik bilişim memuru alınacağı öğrenilmişti. Buna göre adaylara yüksek maaş imkanı da verilecek.

Farklı pozisyonlar için tamamı bilişim personeli olmak üzere toplam 10 memur alımı yapılacak olup adayların alanlarında uzman olması gerekmektedir. İçişleri Bakanlığı bünyesinde görev yapacak olan personellere yüksek maaş imkanı verilecektir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak ve personel alımına ilişkin detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

İçişleri Bakanlığı 10 bilişim personeli alımı yapacak. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Kıdemli Sistem Uzmanı 1 Kişi, Kıdemli Ağ Ve Güvenlik Uzmanı 1 Kişi, Kıdemli Java Uygulama Geliştirme Uzmanı 2 Kişi, Kıdemli .Net Uygulama Geliştirme Uzmanı 1 Kişi, Sistem Uzmanı 1 Kişi, Ağ Uzmanı 1 Kişi, Uygulama Geliştirme Uzmanı 2 Kişi, Uygulama Geliştirme Uzmanı 1 Kişi olmak üzere toplam 10 kişilik bilişim personeli alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl ve hangi tarihlerde yapılacaktır?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

İçişleri Bakanlığı yüksek maaşlı 10 bilişim personeli alımına başvurular 2 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayacak ve 13 Nisan 2018 tarihi itibari ile sona erecek. Müracaatlarını yapmak isteyen adayların www.icisleribilgiislem.gov.tr linkine girmesi burada bulunan sözleşmeli personel alımı başvuru formunu doldurması, fotoğrafını yapıştırması ve gerekli evraklar ile son başvuru tarihine kadar posta yolu ya da şahsen Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına (İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - İnönü Bulvarı No:4 A-Blok Kat: 1 Bakanlıklar/ANKARA) adresine müracaatlarını tamamlaması gerekiyor. Resmi ilan aşağıya eklenmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN