İletişim Sektörüne Yeni Bir Soluk: Princeps

İletişim Sektörüne Yeni Bir Soluk: Princeps

Princeps, uzun yıllardır iletişim sektöründe uluslararası birçok markaya hizmet veren Gamze Özçelik ve sosyal sorumluluk projeleri, sürdürülebilirlik, yeşil mutabakat ve döngüsel ekonomi alanlarında uzman, ekonomist Pelin Ülkeroğlu öncülüğünde iletişim dünyasına adım attı. Ajansın kurucu ortaklarından Gamze Özçelik, ''Amacımız özgün ve yaratıcı çalışmalarımızla, iş ortaklarımızı sektörde ayrıştırmak ve sürdürülebilir bir iletişim prensibi ile markalarımıza katma değer sağlamak'' dedi.

İletişim dünyasına müşterilerine 360 derece iletişim kapsamında farklılaşma odaklı, lider olma anlayışıyla hizmet sunan yepyeni bir ajans yepyeni bir ajans daha katıldı.

Princeps, uzun yıllardır iletişim sektöründe, ulusal ve uluslararası birçok markaya hizmet veren Gamze Özçelik ve sosyal sorumluluk projeleri, sürdürülebilirlik, yeşil mutabakat ve döngüsel ekonomi alanlarında uzman, ekonomist Pelin Ülkeroğlu öncülüğünde kuruldu.

“Liderliğe giden yolda yapmanız gereken iyi bir hamle değil, gerçekleştirilebilir bir plandır” vizyonuyla yola çıkan Princeps; doğru zamanda, doğru mesajı, doğru hedef kitle ile paylaşmanın önemine olan inançla iletişim dünyasındaki yerini aldı.

pein.jpgPelin Ülkeroğlu

​​​​​​​''AMACIMIZ MARKALARIMIZA KATMA DEĞER SAĞLAMAK''

İletişimle ilgili çeşitli alanlarda edindiği 20 yılı aşkın tecrübeyi bundan sonra Princeps’te değerlendirecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten ajansın kurucu ortaklarından Gamze Özçelik şunları söyledi:

“Princeps, Roma İmparatorluğu döneminde kullanılan Latince bir sözcük ve ‘lider’, ‘öncü’, ‘birinci’ gibi anlamlar taşıyor. Bizim de amacımız özgün ve yaratıcı çalışmalarımızla, iş ortaklarımızı sektörde ayrıştırmak ve sürdürülebilir bir iletişim prensibi ile markalarımıza katma değer sağlamak.”​​​​​​​

Kurucu Ortak Pelin Ülkeroğlu ise “Günümüzde oldukça ayrıştırıcı bir konu haline gelen, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk iletişimi hem markanın itibarını güçlendirme hem farklılaşmasını sağlama hem de markaya bağlılığı artırmada, oldukça önem taşıyor. Biz de Princeps olarak iş ortaklarımızın bu kapsamda kazanmasına öncülük ederken, topluma bir katma değer sağlamasını amaç edindik. Markalarımızın sorumluluk vizyonunu, şeffaflık ilkesiyle kanıtlayan bir duruş sergilemesi bizim için çok önemli” açıklamasında bulundu

1195f595-9b3a-41c2-9bd3-2d4dcc02b1cc.jpg​​​​​​​Gamze Özçelik

Dinamik ve yenilikçi kadrosuyla sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Princeps, birçok farklı ulusal ve uluslararası markanın iş hedeflerine yönelik, stratejik iletişim, marka konumlandırma, proje geliştirme ve uygulama, döngüsel ekonomi, kurumsal sosyal sorumluluk ve dijital iletişim gibi iletişimin temel taşlarını oluşturan tüm konularda yaratıcı, proaktif, sonuç odaklı ve uygulanabilir hizmet sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN