İş Bankası konut kredisi faiz oranları düştü! İş Bankası 2019 kredi faiz oranları

İş Bankası konut kredisi faiz oranları düştü! İş Bankası 2019 kredi faiz oranları

İş Bankası faiz oranları 2019 hesaplama: Ev kredisi faiz oranları ne kadar? İş Bankası faiz oranları 2019 hesaplama işlemleri, ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Ev kredisi faiz oranlarını sorgulayanlar, özellikle kamu bankalarını tercih ediyor. Bankalar da TCMB’nin faiz indirimi kararı sonrası konut kredilerinde faizleri indirdi. İşte merak edilen soruların yanıtları...

İş Bankası faiz oranları 2019 hesaplaması, konut kredisinde indirime giden banka müşterileri tarafından sorgulanıyor. Ev alma hayali bulunanlar için bankalar konut kredilerinde indirime gidiyor. Bunlardan bir tanesi de İş Bankası. Ev almak isteyenler, ev kredisi faiz oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Vakıf Bank, Halk Bank ve Ziraat Bankası'ndan sonra İş Bankası da yeni rakamları açıkladı. Detaylar haberimizde...

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANINI DÜŞÜRDÜ

İş Bankası konut kredisi faiz oranı 2.2 seviyesindeyken "Sonbahar Ev Kredisi" kampanyası kapsamında yüzde 1.72'ye düşmüşken bu seviyeden de 12 puan indirim yapıldı ve yüzde 1.69 seviyesine düşürüldü.

Ancak İş Bankası, bu faizden yararlanılabilmesi için konut kredisine ek olarak hayat ve konut sigortası alınmasını talep ediyor.

ARTI GİDERLER DE VAR

Ayrıca İş Bankası, konut kredisi ürünlerinden ortalama bin TL ekspertiz ücreti, 150 TL ipotek tesis ücreti ve 100 bin TL’lik kredi için 500 Tl kredi tahsis ücreti talep ediyor.

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN