İşin uzmanından dolar yorumu! Yatırımcılar dikkat... Evren Devrim Zelyut o tarihi işaret etti! ÇÖKECEK

İşin uzmanından dolar yorumu! Yatırımcılar dikkat... Evren Devrim Zelyut o tarihi işaret etti! ÇÖKECEK

Yeni yıla az bir zaman kala dolar kuru üzerinde ki hareketlilik dikkatleri çekti. Evren Devrim Zelyut ise dolar hakkında açıklamalar yaparken net tarih verdi. Doların geleceği nokta üzerine gelişmelerin ne yönde gerçekleşeceği yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak edildi. ABD enflasyon verileri ve FED faiz açıklanması sonrasında yorum ve tahminler geldi.

Altın ve para piyasalarında yıl sonu verileri üzerinde hareketli günler yaşanırken ülkeler yıl sonu verilerini açıklamaya başladı. Çin'de yaşanan Covid-19 vakaları ve son durumu, Rusya Ukrayna arasındaki savaş gibi durumlar büyük ölçüde dolar kurunda etkilere neden oluyor. Konu hakkında farklı yönde açıklamalar yapan Evrim Devrim Zelyut, 'Çok güzel günler geliyor' başlıklı yazısını paylaştı.

Evrim Devri Zelyut ülke yönetimi hakkında ekonomiye dair açıklamalar yapılırken yönetim süreci içerisinde kişisel yorumlarda bulundu. Zelyut tarafından yapılan yorumlar sonrasında doların değer kaybetmesinin yenilenmeye bağlı olarak yorumlarda bulunurken 1923-2003 arasında TC hükümeti üzerinden 283 milyar TL olarak açıklarken 2018 yılında ise borç 1 trilyon TL olarak belirlendi.

ZELYUT HAZİRAN AYINI İŞARET ETTİ

Ünlü isim Zelyut tarih verdi. Doların değer kaybetmesi üzerine açıklamalar yapılırken Haziran sonrası için faizler artar, borsa düşer yorumları yapıldı. Faizlerin artacağına ilişkin borsa üzerinde baskı yapılacağı fakat ülkemizde yabancı taleplerin faiz nedeniyle ortaya çıkacağına değindi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN