İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvurulur? İŞKUR iş ilanları sayfası | İŞKUR 10 bin işçi alımı yapacak

İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvurulur? İŞKUR iş ilanları sayfası | İŞKUR 10 bin işçi alımı yapacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan son dakika açıklama ile 10 bin işçi alımı yapılacağı bilgisi paylaşıldı. İŞKUR aracılığıyla istihdam edilmek isteyenler, hangi alanlarda alım yapılacağını, başvuruların ne zaman başlayacağını ve başvuru şartlarını sorguluyor. İşte detaylar…

İŞKUR, yurt genelinde vasıflı ve vasıfsız olmak üzere 10 bin işçi alımı yapacak. İşini değiştirmek isteyen ya da iş bulmak için uğraş verenlerin yakından takip ettiği İŞKUR iş ilanları sayfasında birçok açık pozisyon bulunuyor. İşte ilanların başvuru şartları ve diğer merak edilenler…

İŞKUR İŞ İLANLARI SAYFASI

İŞKUR iş ilanları sayfasına erişmek için ‘https://www.iskur.gov.tr’ adresine giriş yaptıktan sonra T.C. Kimlik No ile giriş yaptıktan sonra Kamu Kurumları veya özel sektör firmalarında işçi statüsüyle çalışmak üzere iş arayanlar, ister internet Şubesi isterse en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla sisteme üye olup, öz geçmişlerini kayıt ettikten sonra yine İnternet Şubesini kullanarak; Kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan erişebilir.

19-09/11/iskur.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR vesilesiyle iş arayanlar, ister kurumun resmî internet sayfasından, isterse de en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü'nden sisteme üye olduktan sonra kendine uygun işe başvuru yapabiliyor. İş arayanlar İŞKUR'un sitesine özgeçmişlerini kaydettikten sonra; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına direktk olarak ulaşabiliyor. Yurtiçi, yurtdışı iş ilanlarını arayabiliyor, işverenlerle doğrudan temasa geçebiliyor.

İŞKUR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN