İslam Memiş altını doları bozdurup onu alın dedi! Yeni yılda çok kazandıracak

İslam Memiş altını doları bozdurup onu alın dedi! Yeni yılda çok kazandıracak

Finans piyasası uzmanı İslam Memiş, yakın gelecekte altının gramı başına 1.100 lira beklediğini söyledi. Memiş ayrıca İngiliz Sterlini alım fırsatını da duyurdu.

Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının yeni bir rekora işaret ederek olumlu bir hafta geçirdiğini söyledi. Altın gramı rekor kırmaya devam ederken, altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, YouTube kanalında yayınladığı videoda 1.100 rakamına işaret etti. Memiş, piyasanın önümüzdeki günlerde nasıl şekilleneceğine dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Borsa performansını değerlendiren Memiş, şunları söyledi:

"Bir düzeltme bekliyoruz ve biraz daha sürmesi gerekiyor.Borsadaki aşağı yönlü düzeltme hareketi bu anlama gelmiyor.Fiyatlar düşmeye devam ediyor.Dolar kuru 18.63'te ekranda, Serbest piyasada açık piyasada 18,70-72 lira, Euro TL 19,54-60 lira arasında değişiyor. Eurodollar'ın paritesi 1.0472'dir. Onarımdan sonra düzeleceğini düşünüyorum. Brent Barrel 83-90 aralığında istikrar sağlamaya çalışıyor. Trend yukarı yönlü"

İslam Memiş de altınla ilgili umut dolu açıklamalar yaparak yatırımcıların yüzünü güldürdü. Memiş, önümüzdeki hafta Gram Altın fiyatından da bahsetti.

İslam Memiş altını doları bozdurup onu alın dedi

1100 SEVİYELERİNDEN BAHSEDECEĞİZ

Altın fiyatının ons başına 1.783 dolar seviyesinde olduğunu söyleyen İslam Memiş, Teknik olarak aşağıdaki rakamlar 1.780 dolar ile 1.815 dolar arasında. Yine 1.780 dolar teknik destek seviyesi devrede. Seviyelerinizi takip edin. Altın gramı 1073-1076 aralığında. Bir önceki rekor 1083 gramla kırılmıştı. Gram, hem dolar hem de ons altının desteğiyle yükselmeye devam edecek. 1.100 sayısını önümüzdeki haftalarda konuşmaya başlayacağız." diye konuştu.

Gümüşün ons fiyatınında toparlanmaya geçtiğini ifade eden Memiş, açıklamasında 23m dolar, 24 dolar ve 26 dolar seviyelerini takip edeceğiz. Hızlı bir düzeltmenin ardından 24 dolar ve 26 dolar olmasını bekliyoruz. Gram fiyatı 13,90'a yükseldi. yüzde 1,52'lik bir amortisman gideri vardır. 14 ve 16 lira seviyelerini takip etmeye devam edeceğim. " ifadelerini kullandı.

STERLİN ŞANS FIRSATI VERİYOR

Sterlin Dolar Paritesinde 1.2298 rakamının görüldüğünü söyleyen İslam Memiş, "Doları olanların buradan çekilme fırsatını kaçırmaması için uyardım.Bugün GBP-TL kuru 23 lira seviyesini gördü yılsonunda 25 lira bekliyorum dediğimde kimse yok yıl sonunda GBP olarak 13-14 liraya satın aldığına inandı. 25 lirayı beklemeye devam edeceğiz" dedi.

Sonuç olarak olumlu bir haftayı geride bıraktığımızı ifade eden Memiş, yükseliş nedeniyle altın ve gümüşle başa baş kar satışının gerçekleştiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN