İslam Memiş'ten "Dolardan uzak durun" uyarısı! Kar üstüne kar yapacak işlemi verdi

İslam Memiş'ten "Dolardan uzak durun" uyarısı! Kar üstüne kar yapacak işlemi verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yükselen dolar kuru karşısında kar ettirecek işlemi verdi. Doların karşısında diğer emtia araçları hızla değer kaybederken, Memiş'ten "Dolardan uzak durun" uyarısı geldi.

FED'in 100 baz faiz indirme kararından sonra piyasalara hareketlilik yaşanırken, Euor/Dolar paritesinde dengeler bozuldu. İslam Memiş ise doların yerine kazandıran başka bir işlem verdi. Elinde dolar olanlar için bakın hangi işlemi verdi?

dolar-tonf-cover.jpg

ONS ALTINDA TOPLARLANMA OLACAK

Ons altında toparlanma olacağını belirten Memiş, "Jeopolitik risklerde artış var. Fed faiz kararı sonrası 1658 doları test etti altının onsu. 1660-1680 dolar seviyesine sıkıştı. Bu kırılmazsa 1700 dolara kadar toparlanmanın mümkün olacağını tahmin ediyorum."

DOLAR YERİNE KAR YAPAN İŞLEM

Elinde dolar olanlara kazandıran bir işlem öneren İslam Memiş, "Parite üzerinden işlemi tercih ettiğim için eline dolar geçen altının ons fiyatının düşük olduğunu düşünerek bunu yüzde 50 altın ve gümüş ile yatırımlarına yön verebilir. 20 yılın zirvesinde olan doları düşünün ve 13 ayın düşüğünde olan onsu düşünün. " dedi.

Memiş, "Ben dolardan uzak durmayı tercih ettiğimden dolayı tüm diğer enstrümanları ucuz buluyorum." ifadelerine de yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN