İstanbul Bilişim Şubat ayında 4 yeni mağaza açacak

İstanbul Bilişim Şubat ayında 4 yeni mağaza açacak

Teknoloji perakendeciliğinin öncü firmalarından İstanbul Bilişim, online satışın yanında ürünleri yerinde görüp deneyimleyerek satın almak isteyen tüketiciler için mağazalaşma sürecine hız verdi.

Şubat ayı içerisinde 4 yeni mağaza açacak olan firma, teknoloji perakendeciliği ve e-ticaret alanına ilgi duyan gençlere iş fırsatları sunacağının da bilgisini verdi. Sektörde istihdam yaratmayı da hedefleyen firma, Şubat ayının sonuna kadar başvuru süreçlerini tamamlayan adayları bünyesine katacak.

YENİ MAĞAZA YATIRIMLARI İLE İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

2019 yılına hızlı bir giriş yaparak yılın ilk çeyreğinde İstanbul Anadolu Yakası’nda 2, Avrupa Yakası’nda 2 yeni mağaza açacak olan İstanbul Bilişim, kariyerine teknoloji perakendeciliği ve E-ticaret alanında yön vermek isteyen gençlere iş fırsatları sunmaya hazırlanıyor.

Teknolojiye ilgi duyan gençlere sunacağı fırsatlar ile sektörde istihdam yaratmayı da hedefleyen firma, Şubat ayının sonuna kadar başvuru süreçlerini tamamlayan adayları bünyesine katacak.

E-Ticaret sektörünün her geçen gün büyümesi ve teknolojinin gelişmesiyle artan personel açığına dikkat çekerek bu alanlarda iş hayatına atılmanın avantajlarına değinen İstanbul Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Levent Menteşe, “2019 yılı hedeflediğimiz noktaya ulaşmamız açısından ekip olarak özveri ile çalışacağımız bir yıl olacak. Son zamanlarda e-ticaret sektörüne özellikle gençler tarafından yoğun bir ilgi var. Bu alanda kendisini geliştirmek ve kariyerine yön vermek isteyen gençler için uzun yıllar sektörde faaliyet gösteren markalar ile çalışmak oldukça önemli. Bu markalar sektöre yeni giren gençler için adeta bir okul görevi görüyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN