İstanbul’un ‘en garanti’ projesi

İstanbul’un ‘en garanti’ projesi

Servet GYO Genel Müdürü Çelik, İkitelli’den sonra Ambarlı’da hayata geçirdikleri İş Modern Projesi’ne güvenlerinin tam olduğunu söyledi ve ekledi: Yatırımcıya 3 yıl 7 bin TL kira garantisi veriyoruz. Bunun şu an başka bir örneği yok.

DENİZHAN ERKOÇ /İSTANBUL

Sinpaş’ın ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklanan şirketi Servet GYO, İstanbul Ambarlı’da hayata geçirdikleri ‘İş Modern Ambarlı’ ile oldukça iddialı. Depo, atölye, lojistik kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek ünitelerden oluşan projenin değeri yaklaşık 490 milyon lira. 151 birimden oluşan İş Modern Ambarlı’da satışlar da daha şimdiden yüzde 35’lere ulaşmış durumda. 250 metrekare ile 1200 metrekare arasında modüler alanlardan oluşan projeye bacasız sanayi kuruluşları, lojistik firmaları, toptancılar ve otomotiv gibi alanlarda faaliyet gösteren yatırımcıların ilgisi oldukça büyük. Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, yaptıkları işe çok güvendiklerini belirterek, “Hatırlarsanız İş Modern markasını daha önce İkitelli’de geliştirdik. Kira gelirlerini iki kat arttırdık, önümüzdeki yıl bir kat daha artacak. Ticari Gayrimenkullerin kiralaması dövize bağlı artmıyor, dövizle kiralama yapmıyoruz, hep TL ile kiralama yapıyoruz. İş Modern özelinde kira garantisi de veriyoruz. Ürünümüze güveniyoruz ve arkasındayız. Yatırımcılarımıza 3 yıl 7 bin TL veriyoruz. Aslında yıllık yüzde 7 getiri garanti ediyoruz. Zaten böyle yerler en fazla 3 yıl içinde maksimum doluluğa ulaşıyor” dedi. Sefa Çelik ödeme konusunda da büyük kolaylıklar sağladıklarını belirterek konuşmalarını şöyle sürdürdü: Kiralayan kişi yatırımının altında kalırsa aradaki farkı da ödüyoruz. Şuan risksiz yatırım yapmak isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyoruz. Ödeme planlarında da yardımcı oluyoruz. Alıcıdan bir miktar alıyoruz üzerini de zaten kira ile ödüyor. Bu fırsattan faydalanmak isteyenlere şirket bünyesinde bankasız, kefilsiz 72 aya kadar vade imkanı da sunuyoruz. Bu hafta gerçekleştirdiğimiz özel kapalı grup davette 20 milyonluk satışın 10 milyon kaporasını aldık. Ticaride satışlar genelde konut gibi değil. Alıcı ne istediğini bilerek geliyor ve hızlı bir alım yapıyor.

2018’İ KÂRLA KAPATACAK

Ticari gayrimenkul alanında mali tablo olarak oldukça iyi veriler ortaya koyan Servet GYO, 2018’i de karla kapatmayı planlıyor. Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, Servet GYO’nun öz varlığının 1 milyar liraya yaklaştığını dile getiren Çelik, “Şirketin kredi borç toplamı aktif toplamın yüzde 10’una tekabül ediyor. Borçluluk oranı az olduğu için şirket dönem sonunda kar açıklayacak” ifadelerini kullandı. Çelik ayrıca yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, “İkitelli ve Ambarlı dışında Kağıthane’de 22 bin metrekare alan bitirdik şimdi kiraya vereceğiz. İkitelli’deki Deposite Alışveriş Merkezi’nde 1.5 yılda kira geliri 2 kat arttı. Şimdi orada renovasyon yapıyoruz” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN