Kalın: Kimse spekülatif hareketlere itibar etmesin

Kalın: Kimse spekülatif hareketlere itibar etmesin

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Hazine ve Maliye Bakanlığı, Merkez Bankası, BDDK, SPK ve diğer kurumlarımız, finansal istikrar için gerekli adımları atıyorlar. Türk ekonomisinin bünyesi sağlamdır. Kimse spekülatif haber ve hareketlere itibar etmesin. Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, döviz kurundaki spekülatif dalgalanmaya ilişkin, "Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacaktır" dedi. 

İbrahim Kalın Twitter'dan açıklama yaptı. Kalın, "Hazine ve Maliye Bakanlığı, Merkez Bankası, BDDK, SPK ve diğer kurumlarımız, finansal istikrar için gerekli adımları atıyorlar. Türk ekonomisinin bünyesi sağlamdır. Kimse spekülatif haber ve hareketlere itibar etmesin. Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacaktır" dedi. 

18-08/13/aaaa.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN