Kampanyayı Duyan Dacia Bayiine Koştu! Dacia'dan Satış Rekorları Kırdıracak Kampanya

Kampanyayı Duyan Dacia Bayiine Koştu! Dacia'dan Satış Rekorları Kırdıracak Kampanya

Artan otomobil fiyatları ile otomotiv sektöründe birçok kişi için hayallerindeki araca ulaşmak artık mümkün olmayan bir seviyeye geldi. Dacia ise kullanıcıların hayallerine cevap verecek nitelikte müthiş bir fırsat ile vatandaşların karşısına çıktı. Dacia'nın bu dönemlerde yapmış olduğu bu kampanya pek çok kişiyi sevindirecekken detaylar ise haberimizde yer alıyor.

Hem sıfır hem de ikincil el otomobillerde fiyatlar tahmin edilemeyen bir ivmeyle, otomobil severleri şoke eder şekilde artmaya devam ediyor. Fiyat artışının yakaladığı bu artış momentumu ise en çok otomobil severleri ve hayallerindeki aracı almaya yaklaşmış olanları üzüyor, etkiliyor.

Son yıllarda özellikle de Türkiye'de kendisine güzel bir imaj yaratan ve bu imajını satış rakamlarında da yansıtan Romanya'nın boğası Dacia ülkemize getirdiği yeni modelleriyle de birlikte gün geçtikçe daha çok ilgi görmeye başlıyor.

Renault'un alt markası olan Dacia her ne kadar büyük patrondan esinlenerek bir şeyler geliştirse de Duster, Sandero ve Sandero Stepway gibi modelleriyle kendine özgü bir imaj yaratmaya çalışıyor.

1-002.jpg

DACIA’DA ŞİMDİ AL 2023’TE ÖDE FIRSATI

2022 Temmuz ayında Dacia model otomobil alacaklar için Dacia Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla geçerli olan kampanya kapsamında 2023 Ocak ayına kadar ertelenen kredi taksiti ödemelerine ek olarak 1.500 TL yakıt hediyesinden yararlanabilmektedir. Kampanya fiyatına dahil olarak, +1 yıl Uzatılmış Garanti ve ilk Periyodik Bakım paketleri fırsatlarından faydalanabilmektedir.

Böyle bir dönemde yapılan bu kampanya ile ilgili detaylı bilgi için kampanyayı buradan inceleyebilirsiniz.

3-001.jpg

TEMMUZ AYINA ÖZEL TAKAS İNDİRİMİ

Dacia Temmuz ayında otomobil severleri hayallerine sadece yaptığı Dacia Finans kampanyasıyla değil aynı zamanda da 2022 model tüm Dacia modellerine vermiş olduğu takas indirimiyle destek çıkıyor. Tüm 2022 model Dacia araçların perakende satın alımında uygulanan kampanyada, mevcut aracını takasa vererek, 2022 model Dacia yeni araç alanlar faydalanabilecek.

İlgili kampanya kapsamında 4.000 TL'lik ekstra takas indirimi uygulanacakken takasa verilecek aracın araç sahibi veya yeni araç sahibinin 1. dereceden akrabası olması gerekiyor.

2-001.jpg

DACİA HUKUKÇULARI, BASIN MENSUPLARINI UNUTMUYOR

Değerli hukukçuları ve basın mensuplarını da unutmayan Dacia, Dacia Finans’tan kullanılan kredilerde, tüm 2022 model binek yeni satın alınacak araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, araç fiyatına 4.000 TL indirim uyguluyor.

Kampanyadan yararlanmak için, mesleğine ilişkin belgeyi ibraz ederek Dacia Finans’tan kredi kullanan Baroya kayıtlı Avukatlar, Hakimler, Savcılar ve basın kartına sahip basın mensupları yararlanabilir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.

a1-001.jpg

DOSYA MASRAFSIZ KREDİ VE İLK BAKIM HEDİYE

Online olarak yapılan satışlara özel ilk bakımı dosya masrafsız kredi fırsatı ile hediye veren Dacia, satinal.dacia.com.tr’den yeni satın alınacak araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, Dacia Finans’tan kullanılan kredilerde kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, aracın ilk periyodik bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü ise hediye olarak sunulmaktadır.

a2-001.jpg

150'DEN FAZLA SATIŞ NOKTASI VE YEDEK PARÇA GARANTİLİ

Türkiye'deki yatırımlarını arttıran Dacia müşterilerinin hizmetine kolay bir şekilde ulaşılabilir 150'den fazla satış noktası sunarken otomobillerine ise orijinal yedek parça garantisi ile güvenilir onarım sunuyor. Aynı zamanda tüm Türkiye'de 7/24 yol yardım servisi de bulunan Dacia, satış sonrası yaşanan sorunlarda sahip olduğu nitelikli servis uzmanları sayesinde aracınızın ihtiyacı olan servis çözümlerini kullanımınıza sunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN