Koçtaş kaçta açılıyor ve kapanıyor? Koçtaş çalışma saatleri

Koçtaş kaçta açılıyor ve kapanıyor? Koçtaş çalışma saatleri

Koçtaş çalışma saatleri oraya gidip alışveriş yapacak vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Koçtaş çalışma saatleri kapsamında yapı malzemeler, dekoratif ürünler, ev tekstili, mobilya ve birçok ürün satışı yapmaktadır. Bu kurumla ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde. İşte tüm detaylar…

Alışveriş yapmak için Koçtaş’a gitmek isteyen vatandaşlarımız Koçtaş çalışma saatlerini merak ediyor. Koç Grubu’na bağlı yapı malzemeleri ve birçok ürün satışı yapan Koçtaş çalışma saatleri internetten çok araştırıyor. Ülkemizin birçok ilinde mağazaları bulunan bu kurumla ilgili bilmeniz gerekenleri sıraladık. İşte bilmeniz gerekenler…

KOÇTAŞ

Vehbi Koç’un ilk şirketlerinden olan Koçtaş, 1955 yılından itibaren büyük inşaat projelerine yapı malzemeleri toptancısı olarak hizmet vermektedir. 1996 yılında ise İzmir Bornova’da perakende satışlara başlanmıştır. 2000 yılında Kingfisher grubuyla ortaklık anlaşması imzalayan Koçtaş, %50 hissesini B&0 grubuna vermiştir.

20-01/03/koctas2.jpg

Bugün birçok şehirde Koçtaş mağazaları bulunmaktadır. Mağazaların dışında mahallelerde Koçtaş Fix’ler de vardır. 3 binin üzerinde çalışanı bulunan Koçtaş, dekoratif ürünlerden mobilyaya, ev tekstili ürünlerinden bahçe mobilyaları, mutfaktan aydınlatma ürünlerine kadar birçok ürün satmaktadır. Koçtaş genel müdürlüğü Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı, No:5 Çekmeköy İstanbul’dadır. Koçtaş’a 0850 209 50 50 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

ÇALIŞMA SAATLERİ

Koçtaş haftanın 7 günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Hafta sonları da hizmet veren Koçtaş Ramazan ve Kurban Bayramlarında, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de hizmet vermektedir.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN