Köfteci Yusuf çalışma saatleri | Köfteci Yusuf saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?

Köfteci Yusuf çalışma saatleri | Köfteci Yusuf saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?

Köfteci Yusuf çalışma saatleri vatandaşlarımız tarafından araştırılıyor. Köfteci Yusuf çalışma saatleri kapsamında vatandaşlarımız restoranlarda yemek yiyebiliyor. 1996 yılından beri hizmet veren bu kurumla ilgili tüm bilgiler haberimizde.

Köfteci Yusuf çalışma saatleri bu restoranlara gidecek vatandaşlarımız tarafından araştırılıyor. Restoranlara geç ya da erken gitmek istemeyen vatandaşlarımız Köfteci Yusuf çalışma saatlerini öğrenmek istiyor. Ülkemizde 107 şubesi bulunan bu kurumla ilgili bilmeniz gerekenleri sıraladık. İşte tüm bilgiler…

KÖFTECİ YUSUF

Köfteci Yusuf 1996 yılında Bursa İznik’te kurulmuştur. Köfteci Yusuf, Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük köfte fabrikası unvanına sahiptir. Köfteci Yusuf’un Bursa’da 21, İstanbul’da 17, Ankara’da 11, İzmir’de 8, Balıkesir ve Samsun’da 6, Aydın, Antalya ve Afyonkarahisar'da 3, Muğla, Bilecik, Eskişehir, Kırklareli, Kocaeli, Ordu, Kırıkkale ve Denizli'de 2, Isparta, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Kütahya, Çankırı, Amasya, Burdur, Konya, Edirne, Aksaray ve Tekirdağ'da 1’er tane olmak üzere toplam 107 noktada şubesi bulunmaktadır. Bursa Yenişehir’de et entegre tesisi bulunmaktadır. Köfteci Yusuf’a 444 61 62 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

20-01/27/o.jpg

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ÇALIŞMA SAATLERİ

Köfteci Yusuf çalışma saatleri 10.00-22.00 saatleri arasındadır. Köfteci Yusuf hafta sonları da hizmet vermektedir. Öte yandan Ramazan ve Kurban Bayramlarında, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de de açıktır. Ancak Ramazan ve Kurban Bayramlarının ilk günü çalışma saatleri değişiklik göstermektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN