Kripto paralarda yükseliş! Bitcoin kritik seviyeyi aştı: 28 Temmuz 2022 Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ne kadar oldu?

Kripto paralarda yükseliş! Bitcoin kritik seviyeyi aştı: 28 Temmuz 2022 Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ne kadar oldu?

Kripto paralardaki dalgalanma yeni günde de devam ediyor. Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Bitcoin ve Ethereum'da toparlama süreci başladı. Kripto para piyasasında artan talep artışı hafta başında yaşanan kayıpları telafi etti. Peki 28 Temmuz 2022 Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ne kadar? Bitcoin'de son durum ne? İşe kripto para piyasalarında son durum...

Yatırımcılar tarafından kripto paralardaki son durum merak konusu oldu. Özellikle dün açıklanan Fed faiz kararı sonrası toparlanma sürecine geçen kripto paralarda yükseliş sürüyor. Hafta başında değer kaybeden lider kripto para birimi Bitcoin, piyasadaki talep artışlarıyla yükselişe geçti. Peki 28 Temmuz Perşembe Bitcoin ne kadar? Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ne kadar oldu? Kripto para piyasalarında son durum ne? İşte Bitcoin ve Ethereum'da son durum...

KRİPTO PARALARDA SON DURUM NE?

Fed'in faiz kararı sonrası kripto para piyasa değeri, yeniden 1 trilyon doların üzerine çıktı. Bugünde kripto paralar değer kazanmaya devam ediyor. Öte yandan ABD işlem saatlerinde ufak bir düşüş yaşayan kripto paralar tekrardan ivmeyi tersine çevirdi.

28 TEMMUZ PERŞEMBE BİTCOİN, ETHEREUM VE DOGECOİN NE KADAR?

BİTCOİN 23 BİN BANDINDA İŞLEM GÖRÜYOR

Lider kripto para birimi Bitcoin, son 24 saatte yüzde 8 değer kazanarak büyük bir sıçrayış yaptı. Bitcoin gün içerisinde 23.460 dolarda zirve görürken akşam saatlerine doğru 22.580 dolara doğru hızlı bir düşüş gördükten sonra yeniden toparlanarak 23.000 dolar bandına geri döndü.

a2-2.jpg

28 TEMMUZ BUGÜN ETHEREUM KAÇ DOLAR?

En büyük ikinci kripto para birimi olan Ethreum, günlük yüzde 11 oranında değer artışıyla 1.650 dolara kadar yükseldi. Şuan için yatırımcıların göz bebeği olan Ethereum, en çok kazandıran kripto para haline geldi.

a3.jpg

DOGECOİN KAÇ DOLAR?

Dogecoin 28 Temmuz Perşembe günü yüzde 6,84 arttı. Bugün, Dogecoin alış fiyatı 0,0665 Dolar, satış fiyatı 0,0665 Dolar oldu.

DOGECOİN KAÇ TL? 28 TEMMUZ 2022 PERŞEMBE

28 Temmuz Perşembe günü Dogecoin alış fiyatı 1,2002 TL, satış fiyatı ise 1,2000 TL oldu.

ALTCOİN PİYASASINDA SON DURUM NE?

Ethereum'dan sonra en çok yükselen altcoin Solana (SOL) oldu. SOL, 24 saatlik fiyat hareketinde yüzde 10’a yakın değer kazandı. Şu an için 40 dolar bandında işlem görüyor. En büyük altcoin’ler ise ortalama yüzde 5 oranında yükselişle ilerliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN