Mağdur edecek gram altın hamlesi! İslam Memiş'ten zarar seviyesi... Alan yandı

Mağdur edecek gram altın hamlesi! İslam Memiş'ten zarar seviyesi... Alan yandı

Piyasalar haftanın son gününü düşüşle kapatırken Dolar/TL kuru 17,25 seviyelerinde 16,54 seviyelerine geriledi. Gram altında ise 1000 altı seviyeler göründü. Elinde altın ve dolar olanları geçen haftalarda uyaran Memiş, düşüşlere dikkat çekerek döviz ve altında yaşanacak seviyeleri tek tek verdi. Özellikle al-sat yapanları uyaran Memişi, ciddi kayıplarında yaşanabileceğinin mesajını verdi.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, piyasa değerlendirmesi yaparken gram altın üzerinde durarak Dolar ve ons altına bağlı olarak geri çekilmeler olacağı belirtti. Gram altında direnç seviyesini 950 TL olarak belirleyen Memiş, düşüşlerin yaşanacağı tarihi verdi. Yeni alım yapmak isteyenler içinse ciddi uyarılarda bulunan Memiş, alım fırsatlarının doğacağını açıkladı.

altin-001-001-001.jpg

GRAM ALTIN ALACAKALR İÇİN UYGUN ALIM SEVİYESİ

TL'de durup hiç yatırım yapmanlar için alım seviyeleri veren İslam Memiş, 950 lira seviyesinin alım fırsatı olacağını belirtti. Memiş, "Bundan sonraki süreçte destek seviyesi test edildikten sonra hızlı bir toparlanma bekliyorum. Bu sefer hedef 1200 lira seviyesi. Bunun nedeni ise ons altın olacaktır" ifadelerini kullandı.

GRAM ALTINDA GERİ ÇEKİLME OLACAK

Gram altında geri çekişmelerin başlayacağını söyleyen Memiş, bu seviyeler için 980-950 tahminlerinde bulundu. Memiş, bu kısa sürekli düşüşlerden sonra olacakları şöyle anlattı:

"Gram altında dolar TL kaynaklı kısa vadeli bir geri çekilmeden sonra bu kez ons altın kaynaklı yükselen bir süreç göreceğiz. Önce 1200 devamında 1450 lira seviyesini beklemeye devam edeceğim."

AL-SAT YAPANLAR ZARAR EDECEK

Gram altın yatırımcıları bazen mağdur olduklarını ifade eden Memiş, bunun nedeninin is al-sat yapmalarından kaynaklı olduğunu belirtti. Sürekli al-sat yapanların her zaman zarar edeceğini söyleyen Memiş, bunun tek yolunun uzun vadeli yatırımlar olduğunu açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN