Mars Logistics yatırımlarına Afyon'la devam ediyor

Mars Logistics yatırımlarına Afyon'la devam ediyor

Tüm lojistik hizmetlerini kusursuz bir şekilde sunan Mars Logistics, sürdürülebilir büyümesine devam ederek Afyon’da 4.500 metrekarelik alanda hizmet verecek yeni lojistik merkezini açtı.

Mars Logistics Yurtiçi Dağıtım Operasyonları Koordinatörü Mahmut Yortaç Afyon’da açılan yeni depo ile ilgili şunları söyledi:

“Müşterilerimizin ihtiyaçlarını tespit ediyor ve taleplerini karşılamak üzere yatırımlar yapıyoruz. Yeni hayata geçirdiğimiz Afyon Lojistik Merkezi’nde ilk etapta beyaz eşya sektöründeki müşterilerimiz için dağıtım ve depolama, elleçleme, sipariş hazırlama, bayi stok yönetimi, bayilere dağıtım ve yetkili servislere ürün teslimi hizmetleri vereceğiz. İlerleyen dönemlerde farklı sektörler de portföyümüzde olacak.”

ONLINE TAKİP KOLAYLIĞI

Yortaç, Afyon, Isparta ve Uşak il ve ilçelerinde bulunan müşteri bayilerine beyaz eşya dağıtımı yapılacağını, bayi stok ve siparişlerin de Mars Logistics tarafından yönetileceğini söyledi.

Hizmet verilen markaların bayilerinin kullanımına sundukları bir online portal olduğunu ve bu portal sayesinde lojistik sektörünün en önemli noktalarından biri olan takip ve sipariş süreçlerini kolaylaştırdıklarını ifade eden Yortaç, portalı şöyle anlattı: “Müşterilerimiz için oluşturduğumuz portal sayesinde bayiler tüm ürün stoklarını ve siparişlerin durumunu görebilecek, portal üzerinde raporlamalar yapabilecek. Ayrıca bayiler, tüketicilere yaptıkları satışlar için de portalı kullanabilecekler.”

'YILI YÜZDE 70'LİK BÜYÜME İLE KAPATMAYI ÖNGÖRÜYORUZ'

Yortaç, “Departmanımız 2019 yılında Yurtiçi Dağıtım Kanalları olarak kurulduğunda 2 çalışan ve tek bir müşteri ile yola çıkmıştık. Şu an ekibimiz yaklaşık 100 kişiye ulaştı ve otomotiv yan sanayi, tekstil, beyaz eşya, FMCG, inşaat, yapı market gibi sektörlerde çalışmalar yapan çok sayıda müşterimiz için günde yaklaşık 400 sefer düzenliyoruz. 2020 yılını yüzde 197 oranında bir büyüme ile kapattık. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmeyi ve bu yılı yüzde 70’lik bir büyüme ile kapatmayı öngörüyoruz.” dedi.

Yortaç, Yurtiçi Dağıtım Kanalları Bölümü olarak müşterilerine sağladıkları hizmetleri ise şu şekilde sıraladı: “Müşterilerimize komple ve parsiyel dağıtım, cross-dock, eve Teslimat, lowbed taşıması, konteyner taşıması, milk run operasyonları, müşteriye özel dedike araç ve mikro dağıtım hizmetleri sunuyoruz.”

YEN DEPO YATIRIMLARI YOLDA

Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre yatırımların yapıldığı belirten Yortaç, yakın vadede müşteri taleplerine göre Antalya, İzmir ve Trabzon’da yeni depolar açmayı hedeflediklerini söyledi.

MARS LOGISTICS HAKKINDA

1989 yılında kurulan Mars Logistics, tüm lojistik hizmetlerinin sunulduğu bir grup şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Uluslararası karayolu, havayolu, denizyolu ve demiryolu taşımacılığı hizmeti sunan Mars Logistics, proje taşımacılığı, intermodal taşımacılık, fuar ve etkinlik lojistiği, depolama, gümrük yönetimi ve sigorta alanlarında da hizmet vererek müşterilerine entegre bir sistem sunmaktadır. Merkezi İstanbul’da olan, yurtiçinde ve yurtdışında şubeleri bulunan Mars, 179.050 m²’lik açık ve kapalı alanda gümrüklü ve gümrüksüz depolama hizmetleri ile müşterilerine akıllı çözümler sağlamaktadır. Mars Logistics başta otomotiv ve tekstil olmak üzere kimya, sağlık, kozmetik, enerji, perakende gibi birçok sektöre sektör bazında özel çözümler geliştirmektedir. Türkiye’nin en genç ve en büyük filolarından birine sahip olan Mars Logistics, 2.650 araçlık filosu ile Avrupa, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler’e karayolu taşımacılığı hizmeti vermektedir. WIN’in kurucu üyesi olan Mars Hava ve Deniz Kargo ise dünyanın tüm ülkelerine ulaşmakta ve havayolu & denizyolu taşımacılığında da profesyonel bir sistem sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük 200 şirketi arasında yer alan Mars, yayınladığı son sürdürülebilirlik raporu ile Türkiye’deki GRI onaylı A+ seviyesindeki ilk 10 firmadan birisi olmayı başarmıştır. 1500’ün üzerinde çalışanıyla, lojistik sektöründe fark yaratarak büyümesini sürdüren Mars Logistics, Intermodal Taşıma Sistemi ile çevreci ve sürdürülebilir bir hizmet modeli sunmaktadır. Sektörde sürekli gelişimi ve değişimi hedefleyen Mars, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde özellikle eğitime destek vermeye odaklanmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN