Mayıs Ayı Dolar Tahminleri Çıkan Selçuk Geçer Öyle Bir Seviye Verdi Ki... O Tarihten Önce Dolar Bozduran Zarara Girebilir

Mayıs Ayı Dolar Tahminleri Çıkan Selçuk Geçer Öyle Bir Seviye Verdi Ki... O Tarihten Önce Dolar Bozduran Zarara Girebilir

Dolara ilişkin yüksek tahminleri ile bilinen Piyaza Analisti Selçuk Geçer yükseliş trendine geçen dolar için öyle bir seviye verdi ki dolarla borçlananları tedirgin edecek. İşte Selçuk Geçer'den dikkat çeken dolar yorumu.

Dolar yükselişe devam edecek mi? Dolar 20 lira olacak mı? gibi sorular en çok merak edilenler arasında. Piyasa Analisti Selçuk Geçer, sosyal medya hesabından dolara ilişkin paylaşımlar yaptı. Yüksek kur tahminleri ile bilinen Geçer'den bu defa da herkesi korkutan bir analiz geldi. Enflasyon üzerinden dolar kurunu değerlendiren Geçer, dolar için zirve seviyesini açıkladı. İşte Selçuk Geçer'den piyasalara ilişkin değerlendirmeler.

altin-dolar.jpg

DOLARDA YÜKSELİŞ TRENDİ DEVAM EDİYOR

Dolar 14 Mayıs 2022 Cumartesi gününe 15,48 kuruş ile başlarken, altın ise hafta sonuna 901 TL ile giriş yaptı. Dolar 16 seviyelerine yaklaşırken, altın ise ani iniş çıkışlarına devam ediyor. Peki altım ve dolarda kalıcı yükseliş devam edecek mi? Yatırımcı ne zaman dolar ve altın satmalı? Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer merak edilen soruları sosyal medya hesabından yayınladı.

DOLAR TAHMİNİ TUTAN GEÇER'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Dolarda yaşanan yükseliş trendine ilişkin ciddi uyarılarda bulunan Geçer, yine herkesi şoke eden dolar seviyesi paylaştı. Mayıs ayında piyasalarda yükselişlerin olacağını her paylaşımında dile getiren Geçer, bu defa dolar için zirve seviyeyi açıkladı. Temmuz ayında dolarda zirveler yaşanacağını ifade eden Geçer'in Mayıs ayı tahminleri tutunca, Twitter hesabından paylaşımlar dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Geçer, sosyal medya hesabından "Dolar 22 kaçınılmaz, dolar 17 her an. Boşa dolar 17 demedik... Dolar 14.95" ifadelerini kullandı.

Geçer, aynı tahminleri tekrar yineleyerek bu defa da "Dolar 22 kaçınılmaz, dolar 17 her an" diye paylaştı.

PİYASALARDA SON DURUM NE?

Dolar baskılanmaya rağmen 14 TL bandını kırarak hızlı bir yükseliş trendine girdi. 14 Mayıs Cumartesi gününe 15,48 TL seviyelerinde giren dolar, önceki günü 15,47 ile kapatmıştı. Gram altın ise 15 Mayıs Cumartesi gününe 901 lira ile giriş yaparken 899 TL ile önceki günü kapattı. Euro ise dolarla arasında olan makas aralığını açtı ve hızlı bir yükselişe geçerek 14 Mayıs 2022 Cumartesi gününe 16,11 TL ile alıcının karşısına çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN