MeineKette Kurucusu Selman Çakırcı: Trendleri takip etmek her zaman önemli

MeineKette Kurucusu Selman Çakırcı: Trendleri takip etmek her zaman önemli

Almanya’da kurulan ve faaliyetlerini dünya çapında sürdüren Meine Kette markasının kurucusu Selman Çakırcı trendleri yakından takip ettiklerini, böylelikle benzersiz takı tasarımlarında bulunduklarını belirtirken “Moda dinamik bir alan, bu nedenle trendleri takip etmek her zaman önemli. Meine Kette olarak bizler de trendlere ve müşterilerimizin isteklerine uygun takı tasarımlarında bulunuyoruz” sözleriyle sunmuş oldukları hizmet ve hizmet anlayışları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Modanın dinamik bir alan olduğunu, bu nedenle moda dünyasında her daim yeniliklerin meydana geldiğini belirten Meine Kette yönetim kurulu başkanı Numan Bayram, Meine Kette olarak modanın nabzını tuttuklarını, talep gören gümüş takı tasarımları gerçekleştirdiklerini ifade etti:

“Trendleri takip etmek ve gelişen moda dünyasında yer edinebilen tasarımlarda bulunmak oldukça önemli. Kurulduğumuz yıldan beri kendimizi geliştirmeyi ve müşterilerimize ilgi çeken tasarımlar sunmayı hedefledik. Kadın, erkek ve çocuklar için çok özel koleksiyonlarımız mevcut. Göz alıcı tasarımlarımızda her zaman müşterilerimizin isteklerini ön planda tutuyor ve el işçiliği ile dikkat çeken tasarımlar gerçekleştiriyoruz.”

GÜMÜŞ TAKI TASARIMLARIMIZDA MÜŞTERİ TALEPLERİ ÖNCELİKLİ

Gümüş takı tasarımları yaparak dünya markası olma yolunda ilerleyen Meine Kette, aynı zamanda kişisel tasarımlar yapan bir marka. Firmanın kurucusu Selman Çakırcı, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak müşteri taleplerinin kendileri için her zaman öncelikli olduğunu belirterek “Gümüş, takı tasarımlarında kullanılan en değerli malzemelerden bir tanesi. Estetik ve şık görünümünün yanı sıra kullanımı da bir hayli kolay. Biz de gümüşü kullanarak dikkat çeken tasarımlarda bulunuyoruz. Bizlere ulaşan müşterilerimizin isteklerini analiz ediyor ve taleplerine uygun tasarımlar gerçekleştiriyoruz. Kolye, Küpe, Set, Yüzük, Bileklik başta olmak üzere birçok kategoride tasarımlarımızın bulunduğunu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

E-TİCARET SAYESİNDE DÜNYANIN PEK ÇOK NOKTASINA TASARIMLARIMIZI ULAŞTIRIYORUZ

Dijitalleşmenin bir gereği olarak e-ticareti kullandıklarını belirten Selman Çakırcı, değerlendirmelerini “E-ticaret sayesinde sadece Almanya’da değil, dünyanın pek çok noktasında çalışmalarda bulunabiliyoruz. Müşterilerimizin istedikleri tasarımları el işçiliğini kullanarak tasarlıyoruz. Çok özel kargolama yöntemlerimiz ile tasarımlarımızın dünyanın farklı bölgelerine ulaşmasını sağlıyoruz. Kurumsal ve profesyonel hizmet anlayışına sahip olduğumuz için her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Ayrıca kendimizi ve markamızı 80 kişiden oluşan ekibimizle geliştirmeye devam ettiğimizi söyleyebilirim” sözleri ile noktaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN