Millî Tren Projesi 12 mühendis alımı başvuru sayfası | TÜVÜSAŞ işe alımda şartları açıkladı

Millî Tren Projesi 12 mühendis alımı başvuru sayfası | TÜVÜSAŞ işe alımda şartları açıkladı

TÜVÜSAŞ, millî tren projesi kapsamında görevlendirilmek üzere çeşitli branşlarda 12 mühendis alacağını duyurdu. Peki millî tren projesinde görevlendirilecek mühendis alım sınavları ne zaman, başvuru şartları nedir? İşte konuyla ilgili detaylar…

 

TÜVÜSAŞ sözleşmeli mühendis alımı yapacağını duyurdu. Alımların giriş sınavı ile yapılacağı, ayrıca KPSS şartı da aranacağı bildirildi. Başvurular 22 Kasım 2019 günü sonunda bitecek. Peki sınav başvuruları ne zaman başlayacak, nerede yapılacak? Detaylar yazımızda…

MİLLÎ TREN PROJESİ 12 MÜHENDİS ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Sınav başvuru tarihi henüz belirlenmiş olmamakla birlikte, sınav ilanının Resmi Gazete’de yayımlandığı günü takip eden gün başlayacak ve 22 Kasım 2019 günü mesai bitimine kadar devam edecek

19-11/07/headline.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Sözleşmeli mühendis alımı sınavına girmek isteyen adaylar;
• “Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü Milli Egemenlik Caddesi No:131 Adapazarı / SAKARYA / TÜRKİYE" adresinden veya,
• Şirketin internet adresinden (http://www.tuvasas.gov.tr) ulaşabilecekleri “Başvuru Formu” nu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.
• Adaylar tarafından imzalanması gereken Başvuru Formunun çıktısı ile başvuru için istenen diğer belgelerin 22 Kasım 2019 günü mesai bitimine kadar, yukarıda verilen adrese şahsen veya posta yoluyla teslim etmesi gerekir.
• Başvuruları geç kalan, istenilen şartları taşımayan başvurular kabul edilmeyecek.
• İstenilen belgelerin son başvuru tarihine kadar TÜVÜSAŞ genel müdürlüğüne teslim edilmesi şarttır. Aslı ibraz edilmek kaydı ile Genel Müdürlük Daire Başkanlığınca onaylanabilir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

• 399 sayılı KHK’nın 7. Maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
• Son başvuru tarihi itibariyle Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Metalurji-Malzeme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.
• 2018 yılı KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almak.
• Son başvuru tarihi itibariyle, son 5 yıl içerisinde YDS ve E-YDS sınavından en az C seviyesinde İngilizce bildiğine ilişkin belge sahibi olmak.
• Veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir sınavdan denk puana sahip olmak.

SINAV TARİHİ

Sözleşmeli mühendis alımı için yapılacak olan sınav 14.12.2019 tarihinde, Saat: 14:30’da Kocaeli Üniversitesi’nde yapılacaktır.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN