Milyonlarca araç sahibi dikkat! MTV ilk taksit ödeme süresi 31 Ocak'ta sona eriyor

Milyonlarca araç sahibi dikkat! MTV ilk taksit ödeme süresi 31 Ocak'ta sona eriyor

Yeni yıl zamlarıyla en düşük tutarı 109 liradan 136,25 liraya çıkan Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ilk taksit ödemesinin süresi 31 Ocak Pazartesi günü sona eriyor.

Yeni yılda yapılan düzenlemeyle birlikte en düşük Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tutarı 109 liradan 136,25 liraya, en yüksek MTV tutarı ise 50 bin 107 liradan 62 bin 634 liraya çıkmıştı. Yılda iki kere ödenmesi gereken MTV ilk taksidi Ocak ayında ikincisi ise Temmuz'da ödeniyor.

MTV ilk taksit ödeme süresi 31 Ocak Pazartesi günü sona eriyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı’nca, bankalarla imzalanan vergi tahsilat protokollerinde 1 Ocak 2020’den geçerli olmak üzere değişikliğe gidilmişti.

Buna göre; vergi, harç, ceza ve diğer alacakların vergi daireleri vezneleri haricinde, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Türkiye Emlak Katılım Bankası ile PTT vasıtasıyla tahsiline de devam ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN