Milyonlarca emekliye müjdeli haber geldi. Halkbank emekli promosyonuna rekor zam yaptı!

Milyonlarca emekliye müjdeli haber geldi. Halkbank emekli promosyonuna rekor zam yaptı!

Binlerce emeklinin yüzünü güldüren haber geldi. Bankalar arasında olan emekliye promosyon yarışında son 5 gün kala rekor promosyon Halkbank’tan geldi. Halkbank yaptığı açıklamada gereken şartları ve promosyon hakkında tüm detaylara yer verdi.

Yeni yıla girmeden müşterilerin dikkatini çekmeye çalışan bankalar arasında emekliye promosyon yarışı yapılıyordu. Emekli kişilerin kendi bankalarını tercih etmesi için yüksek promosyon oranı ve uygun ödeme imkanını sağlayan bankalar müşterileri toplamaya çalışıyor. Birçok emekli vatandaş yapılan promosyon yarışından yararlanmak için emekli maaşını başka bankaya taşıdı ve son 5 gün kala en yüksek promosyon oranı Halkbank’tan geldi.

halkbank

Halkbank yaptığı açıklamada kişi emekli maaşını 3 yıl boyunca bankaları üzerinden alan kişilerin promosyon oranına zam yapacağını duyurdu.

Emekli maaşını hangi bankadan alacağına karar vermeyen kişiler için mükemmel bir fırsat sunan Halkbank promosyon miktarlarının emekli kişinin aldığı maaşa göre değiştiğini belirtse de promosyon oranının 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değiştiğini söyledi. Bankalar arasında yapılan emekliye promosyon yarışı milyonlarca emeklinin banka değişikliği yapmasına neden olsa da emekli maaşını aynı bankadan almak isteyen kişilerin yükseltilen promosyon oranından yararlana bilmesi için tekrar başvuru yapması gerektiği de belirtildi.

SGK'dan yapılan açıklamada kurum ile bankalar arasında Mart 2020'de imzalanan emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin protokollerin 30 Kasım 2022'de son buluyor. Aralarında kamu bankalarının da bulunduğu 19 banka ile yeniden protokol imzalandığı kaydedildi.

 İşte emekli promosyonunun güncelleneceği rakamlar:

-3.500.-TL’ye kadar olanlara 3.000.-TL

-3.500.-TL – 7.500.-TL arası olanlara 3.500.-TL

-7.500.-TL – 10.000.-TL arası olanlara 4.500.-TL

-10.000.-TL’den fazla olanlara 5.000.-TL

 3 (üç) yıl için peşin promosyon ödenmesi yapılacak. Kampanya 30 Kasım tarihinde son buluyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN