Motorine indirim sonrası yeni zam

Motorine indirim sonrası yeni zam

Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaşın Brent petrol fiyatlarında dalgalanmalara neden olmasıyla akaryakıt fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Geçen gün 2,10 TL'lik indirim yapılan motorine 81 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatlarına da yansıyor. Vatandaşlar da her gün "Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?" sorusunun cevabını arıyor.

MOTORİNE ZAM GELİYOR

Motorin grubunda gece yarısından itibaren yansıyan 2,10 TL'lik indirim yapılmıştı. Ancak yarından yine bir zam haberi geldi. Cumartesi gününden geçerli olmak üzere motorine 81 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Benzin fiyatında ise bir değişiklik beklenmiyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 24,56 liradan satılıyor. Beklenen zammın gerçekleşmesi durumunda motorin fiyatı 25,37'ye yükselecek.

Benzinin litresi ise ortalama 25,2 liradan satılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN