Motorine yeni haftada büyük indirim

Motorine yeni haftada büyük indirim

Petrol ve uluslararası dizel fiyatlarının etkisiyle motorine indirim geliyor. Akaryakıt sektörü kaynaklarının aktardığına göre, pazartesi gecesi motorinin litre fiyatına 1 lira 76 kuruş indirim gelecek. Bazı kaynaklar ise indirimin 2 liranın üzerinde olabileceğini belirtiyor.

Petrol ve ürün fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle pazartesi gece motorine indirim gelecek. Petrol ve uluslararası dizel fiyatlarının etkisiyle motorine indirim geliyor. Akaryakıt sektörü kaynaklarının aktardığına göre, 19 Eylül Pazartesi gecesi motorinin litre fiyatına 1 lira 76 kuruş indirim gelecek.

Ancak bazı kaynaklar indirimin 2 liranın üzerinde olabileceğini belirtti. Benzinde ise fiyat değişimi beklenmiyor.

İNDİRİMLE YENİ FİYATLAR NE OLACAK?

Motorinin litre fiyatı indirimle birlikte yaklaşık olarak İstanbul’da 23,05 TL’ye, Ankara’da 23,16 TL’ye, İzmir’de 23,19 TL’ye gerileyecek. Benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 19,23 TL, Ankara’da 19,36 TL, İzmir’de 19,35 TL seviyesinde bulunuyor. Fiyatlar rafineri uzaklıklarına ve bayi kârlarına göre iller, ilçeler ve firmalar arasında değişiklik gösteriyor.

FİYATLAR SÜREKLİ DEĞİŞİYOR

18 Ağustos Perşembe günü motorine 79 kuruş zam, benzine 83 kuruş indirim, 20 Ağustos Cumartesi günü motorine 1 lira 7 kuruş zam, 25 Ağustos Perşembe günü motorine 95 kuruş zam, 30 Ağustos Salı günü benzine 1 lira 4 kuruş indirim, 3 Eylül Cumartesi günü benzine 1 lira 51 kuruş, motorine ise 2 lira 41 kuruş indirim, 6 Eylül Pazartesi günü benzine 56 kuruş, motorine 70 kuruş zam, LPG'ye ise 40 kuruş indirim gelmişti. Son olarak ise petrol fiyatların 90 dolara inmesinin ardından motorine üst üste yapılan iki zammın ardından 8 Eylül’de 1,14 lira indirim yapılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN