‘N’ sporcu Tucson

‘N’ sporcu Tucson

Hyundai’nin ilk N Line imzası Türkiye’ye Tucson ile geliyor. Farklı donanım ve görünüme sahip beğenilen SUV’nin fiyatı 276 bin liradan başlıyor. Model mevcut dizel motorla sunulurken sporcu detaylarla dikkat çekiyor.

Hyundai Tucson, Style Plus’tan sonra şimdi de dinamik bir versiyona kavuşuyor. N Line dokunuşuyla değişen tasarım, sportif dokunuşlar haricinde, gövde ve kabin içindeki aksesuar değişiklikleriyle de dikkat çekiyor. Tucson N Line ile özellikle yüksek performans tutkunlarını hedefleyen Hyundai, Türkiye’de sadece 1.6 litrelik CRDI dizel motoru kullanıyor. Hem ekonomi hem de yeterli performans sunabilen 136 beygirlik dizel ünite aynı zamanda 7 ileri DCT şanzımanla ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile dikkat çekiyor. N Line; Türkiye’de mevcut bir donanım seviyesinin gövde kiti olmak yerine, alternatif bir donanım olarak sunuluyor.

Donanım olarak N-Line’a özgü sportif gövde kitinin dışında; Elite modeline ek olarak Full LED ön farlar, LED arka stoplar, akıllı bagaj kapağı, elektrikli sürücü koltuğu gibi tasarım ve konfor öğelerini de bünyesine katıyor. Tucson N-Line, güncel versiyondan farklı olarak, dış tasarımdaki petek tarzı ön ızgara, siyah eklentilere sahip ve bumerang şekilli gündüz sürüş farları ile süslenen ön tampon ve 19 inç’lik parlak siyah jantlarla sunuluyor.

N Line tasarım ve donanım özelliklerinin yanı sıra ayrıca özel süspansiyon sistemiyle de sportif sürüş zevkini arttırıyor. Arkada yüzde 5, önde de yüzde 8 daha sert helezon yaylarıyla, virajlardan beklentileri fazla olan kullanıcılara daha fazla geri bildirim veren bir süspansiyon ile sunuluyor.

1.6 Litre Dizel 7 ileri DCT şanzımanlı 4x4 çekişli Tucson N-Line nakit desteği ile birlikte 276 bin TL’lik tavsiye edilen kampanyalı fiyata sahip oluyor. Hyundai Assan Genel Müdür Yardımcısı Murat Berkel “Hyundai’nin 2019 yılındaki satışları içerisinde SUV oranı şu an yüzde 36 ve bu rakamı N Line ile birlikte yüzde 40’a çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca, yılın 8 ayında 3 bin 534 adet Tucson sattık ve bu rakamı kalan 4 ayda 7 bin adete çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN