Ne alırsanız 70 TL indirimle! Böyle kampanya görülmedi: Bu indirimi kaçıran dizlerini döver

Ne alırsanız 70 TL indirimle! Böyle kampanya görülmedi: Bu indirimi kaçıran dizlerini döver

Türkiye'de artan enflasyon ve döviz yaşanan yükselişle beraber gıda fiyatları tavan yapmış durumda. Gıda fiyatlarındaki artışla beraber vatandaşlar ucuza ürün alabilmek için zincir marketler tarafından yapılan indirimleri kovalamaya başladı. Beklenen müjdeli haber ise o marketlerden geldi. Ne alırsanız 70 TL indirimle! Yılın en büyük kampanyası, yetişen indirimli ürünlerden yararlanabilecek. İşte tüketicileri bayram ettiren indirimin detayları...

Gıda fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Fiyatlardaki yükselişler vatandaşları kara kara düşündürürken gelen indirim haberi herkesi sevince boğdu. O zincir marketlerinde büyük indirim başladı. Ne alırsanız 70 TL indirim yapılıyor. Ayçiçek yağı, peynir, zeytin, un her üründe indirim geçerli. Stoklar bitmeden yetişin bu fırsat kaçmaz. İşte indirim haberinin detayları...

BÜYÜK İNDİRİM BAŞLADI! NE ALIRSANIZ 70 TL İNDİRİMLE

Son dakika indirim haberi: Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen ayçiçek yağlarında büyük indirim kampanyası başladı. Yudum ayçiçek yağının litresi o marketlerde 23 TL'ye kadar düştü. Sadece yağ fiyatları değil un, peynir ve daha birçok üründe büyük indirim başladı. Ne alırsanız 70 TL indirimle!

BÖYLE KAMPANYA GÖRÜLMEDİ

Peki indirimler hangi marketlerde geçerli? Vodafone market yanımda uygulaması üzerinden yapılan ilk alışverişlerde 70 TL indirim yapılıyor. İndirime katılabilmek için "MARKET70" kodunu uygulamaya girerek yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda Vodafone hattına sahipseniz hattına 10 GB internet hediye ediliyor. Bu kampanya bununla da sınırlı kalmıyor. Bu alışverişleri faturanıza ek olarak yapmanız durumunda ise 50 TL ekstra indirim kazanma fırsatı da yakalayabiliyorsunuz.

kmggfg-1.jpg

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI İLK DEFA BU FİYATLARA DÜŞTÜ

Yapılan indirim sonrası 4 litrelik Yudum ayçiçek yağı fiyatları 163,90 TL'den satılıyor. Eğer kampanyaya dahil olursanız 70 TL'lik indirimden yararlanabileceksiniz. Yapmanız gereken yollar ise çok basit. İlk olarak Vodafone Market Yanımda uygulaması üzerinden ayçiçek yağı ürünlerine giriniz. Gelen sayfa üzerinde Yudum 4 litre ayçiçek yağı teneke ürününü bulun. Bu ürünü sepete ekleyin ve ardından ödeme kısmına gelin. Girdiğiniz kod ile ilk alışverişlerinizde 70 TL'lik indirim kazanacaksınız. Bu indirimle birlikte 163,90 TL'den satılan ayçiçek yağı 93,90 TL'ye düşecek. Her vatandaş bu indirimden koşulsuz şartsız yararlanabilecek.

b56.jpg

4 litre yudum ayçiçek yağını 93,90 TL'den alabilirken litre hesabı yapıldığı noktada ise ürün 23,47 TL'ye gelmiş oluyor. Türkiye'de güncel olarak 1 litre ayçiçek yağı ürünleri en düşük 35 TL ila 50 TL arasında satılmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN