O iki banka promosyonda durdurulamıyor... Rekor promosyon için harekete geçtiler! Bu habere bakmadan imzaya gitmeyin!

O iki banka promosyonda durdurulamıyor... Rekor promosyon için harekete geçtiler! Bu habere bakmadan imzaya gitmeyin!

Bankalar arasında promosyon rekabeti devam ederken iki bankadan dev kampanya geldi. Rekor promosyon üzerine emekliler ve memurlar harekete geçti. 3 yıl geçerli olacak şekilde düzenlenen promosyon kampanyası ve o banka haberimizde yer almaktadır

Son zamanlarda emekli ve memurlara bankalar promosyon vermek için yarışa girerken ciddi bir durum söz konusu oldu. Yapı Kredi ve İBB arasında geliştirilen anlaşmanın devamında İş Bankası sessiz kalmadı. Rekor promosyon ödemesi üzerine 3 yıllık maaş promosyon 7 kat artarken 3 bin 810 TL’den 27 bin TL’ye yükseltildiği açıklandı. Peki İş Bankası promosyon detayları nelerdir? 

3 YIL GEÇERLİ OLAN PROMSOYON 

OMCO ile İş Bankası arasında yapılan varlıklar üzerinden maaş hesabı mukabilinde her çalışana 22 bin TL promosyon ödemesi yapışacağı açıklandı. Aynı zamanda promosyon mukavelesinin ise 3 yıl geçerli olacağı belirtildi. 

İş bankası promosyon

EKİM AYINA ÖZEL PROMSOYON 

Her çalışanın banka hesaplarına ekim ayı için geçerli olacak tek seferlik 22 bin TL ödeme yapılacaktır. Deneme seviyesinde olan çalışanların kadroya geçilmesi durumunda promosyon hakkı tanımlanmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN