Odea bank ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 Odea günlük para çekme limiti

Odea bank ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 Odea günlük para çekme limiti

Tüm Odeabank ATM'leri için 2022-2023'te güncellenecek olan alt ve üst limitler dahilinde Odeabank'ın günlük para çekme limitlerini karşılayan kişiler; Banka kartı ile veya banka kartı olmadan para çekebilirler. ATM üzerinden nakit ödeme dahil faturalandırma işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz. Odeabank günlük para çekme limiti ne kadar? Sorusu pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

Hesabınıza şifreniz ile giriş yaptıktan sonra anında para yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Para birimi satın almak, altın alıp satmak ve şifre belirlemek de ATM'den kolayca yapılabilir.

ODEABANK'IN GÜNLÜK PARA ÇEKME LİMİTİ

Para çekerken bankanın belirlediği üst ve alt limitlere uymanız gerekmektedir. Daha sonra herhangi bir ATM'den ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için önce sisteme erişmeniz gerekir. TC Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra işlemleri çok kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. 444 8 444 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak Odeabank'ın günlük para çekme limitinin artırılmasını talep edebilirsiniz. Müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir. Bu sayede haftanın her günü ve günün her saatinde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

• ATM'den para çekme limiti 1500 TL'dir. Gün içerisinde en az 20 TL'yi rahatlıkla çekebilirsiniz.

• Para transferi işlemlerinin yapılabilmesi için 24 saat içerisinde 1-10.000 TL işlem limitinin aşılması gerekmektedir.

• Odeabank ATM'sinden para çekme hizmetlerinde 1-10.000 TL limit uygulanmaktadır.

• Bono ve tahvil alım satımı gibi işlemler 03:30-14:30 saatleri arasında yapılabilmektedir. 200 - 10.000 TL limit başvurusuna uyulmalıdır. Odeabank ATM para çekme limitlerine uyulmalıdır.

• Odeabank’ın QR kodu (qr kodu), para çekme ile ilgili sorularınızı bankanın müşteri hizmetlerine göndermenizi sağlar.

ODEABANK PARA YATIRMA LİMİTİ

 ATM'den çok kolay bir şekilde para yatırılmaktadır.

• Odeabank ATM para yatırma limiti 24 saat içinde 100.000 TL'dir.

• Odeabank kartsız mevduat günlük ücret limiti 5-19.999 TL'dir.

• Banka, EFT işlemlerini saat 9:00'dan itibaren sunmaktadır. 17:00'ye kadar 24 saat içerisinde maksimum 10.000 TL yatırım yapılabilmektedir.

Odeabank ATM'sinden kartsız para çekmek için öncelikle ATM'den kartsız nakit seçeneğini seçmelisiniz. Daha sonra T.C. kimlik no olmak üzere diğer bilgilerinizle giriş yaparak para çekme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN