Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi? Osmangazi köprü fiyatları

Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi? Osmangazi köprü fiyatları

Osmangazi Köprüsü bayramda ücretli mi? KGM sorumluluğundaki köprü ve otoyolların, bayram boyunca ücretsiz olacağı haberi son dakika olarak duyurulurken, ‘Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi?’ sorusuna da cevap aranıyor. İstanbul’dan çıkışta burayı tercih edecekler, Osmangazi köprü geçiş ücretlerini araştırıyor. İşte detaylar…

Osmangazi Köprüsü bayramda ücretli mi? İstanbul çıkışında kullanılan ve zaman olarak bakıldığında kolaylık sunan ‘Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi?’ sorusunun yanıtı merak ediliyor. Her bayram İstanbul’dan memleketine ya da tatile gitmek için yola çıkanlar, Osmangazi köprü geçiş fiyatlarını araştırıyor. Detaylar ise karar.com’da yer alıyor…

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ ÜCRETLERİ

1. sınıf araçtan 103,05 TL, 2. sınıf araçtan 164,85 TL, 3. sınıf araçtan 195,75 TL, 4. sınıf araçtan 259,65 TL, 5. sınıf araçtan 327,65 TL ve 6. sınıf araçlardan ise 72,15 TL ücret alınır. Söz konusu ücretlere KDV dâhildir.

19-08/07/osmangazi-koprusu-gecis-ucretleri.jpg

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ?

Her bayram, bazı otoyol ve köprüler ücretsiz olur. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne (KGM) bağlı bazı otoyol ve köprüler ücretsiz olarak hizmet veriyor. Buna göre 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve yol güzergâhındaki otoyol geçişleriyle, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve güzergâhında yer alan ve KGM’ye bağlı yollar, bayram boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek. Ancak Osmangazi köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bunun gibi KGM’ye bağlı olmayan ve yap-işlet-devret sözleşmesi kapsamında bulunan köprü ve güzergâhlar, özel şirketlere tabii olduğu için ücretsiz değildi.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN