Otomobil alacaklar dikkat! Bu fırsat ayağınızı yerden kesecek! 3 bankada faizler indirildi, arabası olmayan kalmayacak

Otomobil alacaklar dikkat! Bu fırsat ayağınızı yerden kesecek! 3 bankada faizler indirildi, arabası olmayan kalmayacak

Otomobil piyasasında yaşanan hareketlilik sonrasında otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar finansman aramaya başladı. Yeni yılın başlamasıyla birlikte bankaların taşıt kredisi belli oldu. Peki, 2023 yılında en uygun taşıt kredisi hangi bankada? İşte detaylar…

Son dönemde pandemi sürecinin de etkisiyle otomobil sektöründe yaşanan küresel çip krizi, hammadde ve tedarik sorunlarının yanı sıra artan enflasyon, dolar kurunda yaşanan hareketlilik ve yüksek vergi oranları otomobil fiyatlarında hızlı artışa neden oldu. Otomobil fiyatlarının artmasıyla araç satın almak isteyenler uygun finansmanları araştırmaya başladı.

Bankacılık sektörünün liderleri arasında yer alan birçok banka 2023 yılında taşıt kredisi faiz oranlarını güncellendi. Peki, 2023 yılında en uygun taşıt kredisi hangi bankada? İşte detaylar…

Yapı Kredi Bankası, n uygun taşıt kredisi faiz oranları ile öne çıkarken bireysel ve ticari taşıt kredilerinde oranlarını güncelledi. İkinci el taşıt kredilerinde ayrıca 10 yaşa kadar olan araçlar için de kredi veren Yapı Kredi, 150.000 TL bireysel sıfır ve ikinci el taşıt kredilerinde yüzde 2,49 faiz oranları sunuyor.

Ticari taşıt kredilerinde ise sıfır ve ikinci el araçlar için taşıt kredisi faiz oranları ise yüzde 1,42 olarak belirlendi. Avantajlı faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle kullandırılacak kredi kapsamında uygun geri ödeme seçenekleri de sunuluyor.

AKBANK'TAN 48 AYA KADAR VADE

Akbank’ın sıfır km ve ikinci el taşıt satın alımlarında geçerli olmak üzere avantajlı faiz oranlarıyla kredi fırsatları devam ediyor. Örnek ödeme tablosuna göre yüzde 1,89 faiz seçeneklerinin yer aldığı kredi kampanyası kapsamında 48 aya kadar vade ve uygun geri ödeme seçenekleri sunuluyor.

VAKIFBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

İster 0 km ister 2. el taşıt satın alımları için Vakıfbank tarafından avantajlı kredi seçenekleri sunuluyor. 48 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak taşıt kredisinden yararlanacak vatandaşların 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli olarak ve yüzde 1,59 faiz oranları ile kredi kullanması sağlanacak. Aylık düşük taksit oranları ile Vakıfbank’tan taşıt kredisi fırsatları devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN