Piyasalarda ilk rakamlar

Piyasalarda ilk rakamlar

Dolar/TL, bu sabah da dünkü kapanış seviyeleri olan 8,30-8,31 düzeyinde işlem görüyor. Euro/TL ise 9,82'li seviyelerden el değiştiriyor.

Piyasalar ayın ilk gününü Türkiye'nin ikinci çeyrek GSYH verisiyle karşılayacak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası analist toplantısı da piyasaların izleyeceği diğer önemli gündem olacak. Yurt dışında ise Satın Alma Yöneticileri Endeksleri (PMI) ve ABD ADP özel sektör istihdamı takip edilecek.

Yılın ilk çeyreğinde yüzde 7'lik büyüme kaydeden Türkiye ekonomisinin, bugün açıklanacak ikinci çeyreğinde baz etkisinin de katkısıyla yüzde 20'nin üzerinde büyümesi bekleniyor.

DOLAR VE EURODA İLK RAKAMLAR

Dün, 8,30 altına kadar çekilen dolar/TL, yaklaşık 4 aydır zaman zaman test edilse de aşağı yönlü kırılamayan 8,28 seviyesinden dönmüştü.

Dolar/TL, bu sabah da dünkü kapanış seviyeleri olan 8,30-8,31 düzeyinde işlem görüyor. Euro/TL de 9,82'li seviyelerden el değiştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN