Piyasalarda ilk rakamlar

Piyasalarda ilk rakamlar

Haftanın dördüncü gününde de sayın seyrini sürdüren dolar/TL 14,70'in hemen üzerinde seyrediyor. Euro/TL ise hafif yükselişle 16,10 civarında değerleniyor.

Yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) haftalık verilerinin takip edileceği yeni günde, yurt dışında Almanya sanayi üretimi öne çıkıyor.

DOLAR VE EURODA SON DURUM

Haftanın ikinci bölümünde de sakin seyrini sürdüren dolar/TL 14,70'in hemen üzerinde; euro/TL ise hafif yükselişle 16,10 civarında işlem görüyor.

Asya borsaları, Fed yetkililerinin daha sıkı para politikasından yana açıklamalarda bulunmasının ardından küresel piyasalarda görülen satışlara paralel olarak geriledi. Fed yetkililerin sıkılaştırma yanlısı görüşleri, doların iki yılın zirvelerine yakın seyretmesine destek oldu. Japonya dışındaki Asya-Pasifik borsalarını izleyen MSCI endeksi yüzde 0,5; Japonya'nın Nikkei endeksi yüzde 2 geriledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN