Promosyona Akbank damgası! Emekliye 7.000 rekor promosyon

Promosyona Akbank damgası! Emekliye 7.000 rekor promosyon

2022'nin son ayında da emekli promosyonları gündem olmaya devam ediyor. Özel bankaların promosyon yarışına katılan Akbank yeni promosyon ücretlerini açıkladı. İşte, Akbank'ın Aralık ayına özel promosyonları...

Temmuz'da yapılan zamlar sonrasında özel bankalar arasında başlayan emekli promosyonu yarışı geçtiğimiz aylarda kızışmış ve yarışa kamu bankaları da dahil olmuştu. Kasım ayında tek tek fiyatları yükselten bankalar, Aralık ayının gelmesiyle birlikte yeniden harekete geçti.

Yılın son ayında özel bankalar güncel ücretleri duyururken Akbank'tan da sürpriz bir hareket geldi. Akbank Aralık ayına özel emeklilere 7 bin lirayı bulan promosyon vereceğini duyurdu.

AKBANK GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

Banka tarafından verilecek promosyon ücretleri şöyle:

- Emekli maaşı 3.500 TL'nin altında olanlara 4.200 TL

Emekli maaşı 3.500 ile 7.500 TL arasında olanlara 4.850 TL

- Emekli maaşı 7.500 ile 9.999 TL arasında olanlara 6.250 TL

- Emekli maaşı 10.000 TL'nin üzerinde olanlara 7.000 TL

Akbank promosyon fırsatından yararlanmak isteyenler banka şubeleri ya da Akbank Mobil ile Müşteri İletişim Merkezi üzerinden maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirebilirler.

 akbank emekli promosyonu

MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIYOR?

Yalnızca T.C kimlik numaranızla birlikte banka şubesine giderek maaşınızı Akbank'a taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda e-Devlet şifresi veya Akbank İnternet'te bulunan e-Devlet yönlendirmesi ile banka değiştirme işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Akbank müşterisi olan ve SGK emekli aylığını başka bankadan alan, maaşında promosyon ile kredi blokesi olmayan kişiler şubeye gitmeden Akbank Mobil ile İnternet ya da 444 25 25 üzerinden de maaşlarını kolaylıkla taşıyarak promosyon başvurusu yapabiliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN