Promosyonda kamu bankaları sessizliğini bozdu! Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank promosyon yarışında rakamları güncelledi... O rakam gideni geri getirecek!

Promosyonda kamu bankaları sessizliğini bozdu! Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank promosyon yarışında rakamları güncelledi... O rakam gideni geri getirecek!

Uzun süredir bankalar arasındaki rekabet devam ederken kamu bankalarından promosyon artış haberi geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası emeklilere müjdeyi verdi. 14.000 TL promosyon iddiaları gündeme damgasını vururken konu hakkında araştırmalar devam etmektedir. Promosyon ödemelerinde artış yapan kamu bankaların yeni rakamları haberimizde. İşte detaylar…

Bankalar tarafından müjde verilirken yeni rakamlar gideni geri getirecek cinsten oldu. Emeklilerin yüzünü güldüren bu haber gündeme damgasını vururken vatandaşlar bu ödemelerin ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Promosyonların yanı sıra ek ödemeler de yapacak olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası’ndan geri gidenler şimdi tekrar geri gelmek isteyecek. Emeklileri yakından ilgilendiren bu promosyon artışlarında özel bankadan gelenler için bu ücret geçerli olacaktır. İşte kamu bankaların promosyon artışına dair detaylar haberimizde yer almaktadır. 

3 BANKADAN REKOR SEVİYE 

Uzun süredir bankalar arasındaki promosyon yarışı devam ederken o 3 banka sessizliğini bir bozdu herkesi şaşkınlığa uğrattı. 2017 yılından SGK ile bankalar arasında gerçekleşen sözleşmede emeklilere 3 yıllık ödemelerin garantisini verme koşuluyla fazladan tazminat hakkı verilmiştir. Bu aşamaları takip eden ve uygulayan vatandaşlar ödemelere hak kazanmaktadır. Gün geçtikçe artan enflasyon ve zamlar karşısında zor dönemler geçirilirken kamu bankası Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank emekli promosyon ödemelerinde değişiklik yapmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Özel bankaların verdiği promosyon ödemeleri 10 bin TL olurken kamu bankaların da bu rakam 750 TL civarındaydı. Bunun üzerine sessizliğini bozan kamu bankalarından rekor seviye geldi. 

kamu bankaları promosyon artışı

PROMOSYON ÖDEMELERİNDE YENİ DÖNEM

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank promosyon yarışına katılarak rekor bir seviyeye ulaştı. Özel bankaların emeklilere sunduğu ödeme en yüksek maaşlılara 10 bin TL olurken kamu bankaları bu rakamın üzerine çıktı. Kamu bankaları kaybettikleri müşterilerini geri almayı hedeflerken promosyon ücretinin de 14 bin TL olduğu iddiaları gündeme damgasını vurdu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN