PTT harekete geçti... Acil krediye mi ihtiyacın var? PTT İhtiyaç sahiplerine anında 10 Bin TL ödüyor! Düşük faizli anında nakit için fırsat bu fırsat!

PTT harekete geçti... Acil krediye mi ihtiyacın var? PTT İhtiyaç sahiplerine anında 10 Bin TL ödüyor! Düşük faizli anında nakit için fırsat bu fırsat!

Nakit ihtiyacı olan kişilere PTT'den başvuru sonucu kredi imkanı sunulmaktadır. TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 olanlara ödemeler sırayla yapılmaya başlandı. PTT üzerinden gerçekleşecek kredi ödemeleri için başvuruların başladığı bildirildi. 10 bin TL kredi imkanından yararlanmak isteyenler için tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

PTT maddi durumu olmayan vatandaşlara müjdeli haberi verdi. 10 bin TL kredi vereceğini belirten PTT aynı zamanda başvuru durumuna göre limiti 30 bin TL'ye çıkaracağını açıkladı. TC kimlik numarasının son hanesine göre yatırılacak paralar için detaylar haberimizde.

PTT 10 BİN TL ÖDEME

PTT'nin Aktif Bank ile gerçekleşen iş birliğinde nakit ihtiyacı olan tüketicilere anında 30 bin TL verileceği ve 36 ay vade imkanı sunduğu belirtildi. Gün geçtikçe artan maliyetler sonucunda acil finansal ihtiyacın karşılanması için müşteriler arayışa geçmektedir. PTT ise faiz oranı düşükten kredi imkanı sunuyor. Başvuru yapan herkese 10 bin TL yatırılacağı bildirildi.

PTT KREDİ KAMPANYA DETAYLARI

10 bin TL kredi çeken bir vatandaş 36 ay vade ve yüzde 4,19 oranında faiz oranı ile karşılaşmaktadır. Bu durumda ise aylık ödenecek tutar ise 622,90 TL olmaktadır. Aynı zamanda bu kredi tutarı içerisinde ise 55 TL kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Kişinin kredi notuna göre değişkenlik gösteren faiz oranları ise ücrete göre belirlenir. %10 BSMV içeren kredi tahsis ücreti kredi tutarının %0,5'idir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN