PTT tek SMS ile emeklilere 90 bin TL ödeyecek! Kış hazırlığı için ilaç gibi nakit çözümü! Başvurusunu yapan emekli 5 dakikada parasını alacak!

PTT tek SMS ile emeklilere 90 bin TL ödeyecek! Kış hazırlığı için ilaç gibi nakit çözümü! Başvurusunu yapan emekli 5 dakikada parasını alacak!

PTT'den emeklilerin yüzünü güldüren haber geldi. Acil nakit ihtiyacı olanlara PTT 80 bin TL'ye varan kredi imkanı sunuyor. Kimlik kartıyla kısa sürede başvuru yapılan bu kampanyadan kimlerin yararlanabileceği ise belli oldu. PTT'den emeklilere kredi imkanı. İşte detaylar...

Son dönemlerde artan enflasyonla beraber ekonomi zorlukları baş gösterirken özellikle emekliler maaşlarıyla geçinmeleri epeyce zorlaştı. bunun üzerine emeklilerin halinden anlayan PTT yeni kampanya başlattı. Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere düşük faizli kredi imkanı geldi. En yakın PTT şubesine giderek başvuruda bulunmak oldukça basit. PTT emekli nakit başvurusu nasıl ve nereden yapılır? PTT kredi başvuru şartları nelerdir?

PTT'DEN EMEKLİYE BÜYÜK JEST

PTT üzerinden emekli maaşını alan vatandaşlara kefil getirmeden sadece kimlik karıyla başvuru yapma hakkı tanındı. PTT şubesine giderek 80 bin TL'ye varan nakit imkanı sağlandı. 80 bin TL faizli kredinin oranı ise yüzde 2.69'dan başlamaktadır. Emeklilere verilen bu fırsatın en alt limiti 1.250 TL olurken üst limiti ise 80 bin TL olarak belirlendi.

PTT KREDİ BAŞVURU DETAYLARI

Emekli maaşını PTT'den alan vatandaşlara 80 bin TL'ye kadar nakit imkanı sunulurken başvurular hakkında da araştırmalar arttı. PTT'nin sunduğu bu kampanyadan yararlanmak için şubelere gitmeye gerek kalmadan SMS göndererek başvuru yapılabilir.

PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını girerek 3050'ye kısa mesaj gönderilebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN