Renault'un bu kampanyasını duyan bayram ediyor: Yarı fiyatına Clio sahibi olun! Bu kampanya kaçmaz, son tarih...

Renault'un bu kampanyasını duyan bayram ediyor: Yarı fiyatına Clio sahibi olun! Bu kampanya kaçmaz, son tarih...

Sıfır araçlardaki fiyat artışı tüketicilerin belini bükmekte. Uygun fiyat ve modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Renault, müşterilerine özel sunduğu yeni kampanyasıyla gündeme bomba gibi düştü. Yarı fiyatına Clio satın alabilirsiniz! Hemen kampanyaya dahil olun ve piyasanın yarı fiyatına sıfır araç sahibi olun. İşte kampanyanın detayları...

Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobil markalarından olan Renault yeni kampanyasıyla araç alacakları sevince boğdu. Sıfır araç almak isteyen vatandaşlar hemen Renault yetkili satıcılarına uğrasın. Yarı fiyatına Clio sahibi olun! Hemen kampanyaya dahil olun ve yarı fiyatına araç sahibi olun. İşte detaylar...

YARI FİYATINA SIFIR ARAÇ SAHİBİ OLUN

Uygun fiyatları ve çeşitli modelleriyle öne çıkan markaların başında gelen Renault, yeni kampanyasını duyurdu. Türkiye'de artan sıfır araç fiyatlarına yönelik yeni bir kampanya getiren Renault, bu kampanya ile herkesi araç sahibi yapacak. Vatandaşların alım gücünün düşmesiyle fiyatlarda düşüşe giden Renault, Clio modellerinde öyle bir kampanya başlattı ki duyan koşuyor.

m5454-3.jpg

Müşterilerine yönelik Eylül ayı kampanyasını duyuran Renault, Clio modellerinde öyle bir indirim yaptı ki duyan şok oluyor. Fiyatlar duyan bayilere akın ediyor. Sıfır almak isteyen tüm müşteriler yarısını şimdi kalanını 1 sene sonra öde kampanyasından yararlanabilmek istiyor.

FİYATLARI DUYAN RENAULT BAYİLERİNE AKIN EDİYOR

Renault'un en çok satan modellerinden olan Clio, temel sürüş ihtiyaçları karşılanırken yeni çıkarılan modellerle birlikte sürüş keyfi de ön plana çıkıyor. Modelin uygun fiyatlı olması ve şık görünümlü olması Türkiye pazarında oldukça önemli bir kesime hitap ediyor. Bu talep doğrultusunda Renault, ülkemizde satışını yaptığı bu model için yeni kampanyalarını sunuyor.

Sıfır araç almak isteyen yüzlerce kişi bayilere akın ediyor. Sıfır araçlardaki fiyat artışı vatandaşları markalar tarafından yapılan kampanyaları araştırmaya itti. Fiyatlardaki artışa tepki gösteren tüketiciler, Renault tarafından yapılan kampanya ile sıfır araç almaya başladı.

YARISINI ŞİMDİ KALANINI SENEYE ÖDEYİN

Renault tarafından yapılan duyuruda, Eylül’de 2022 model yılı Clio Joy 1.0 SCe 65 bg alanlar, Renault Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla araç bedelinin yarısını şimdi, kalanı bir sene sonra tek seferde 2023 Eylül’de öde kredi kampanyasından yararlanabilmektedir.

m544545.jpg

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI

Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlı olup, değerlendirme sonucunda daha yüksek peşinat istenebilecektir. İlgili kampanya Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) sigorta ürünü ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma sigorta ürününün satın alınmadığı durumda, Renault Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Eylül 2022 Clio Anahtar Teslim Satış Fiyatı

Joy 1.0 SCe 65 bg - 403.000 ₺
Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg - 485.900 ₺
Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg - 506.000 ₺
Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg - 548.000 ₺

Opsiyon Fiyatları

Eller Serbest Park Destek Paketi - 28.000 ₺
Görüntülü Park Destek Paketi - 6.000 ₺
17'' Alüminyum Alaşım Jantlar - 6.500 ₺
Özel Renk - 3.500 ₺
Yedek Lastik - 3.000 ₺
Metalik Renk - 3.500 ₺
Ön Sis Farlar - 2.000 ₺

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN