Saadet Partisi'nden Erdoğan'a yüksek dolar göndermesi: Yeni sayfa açalım

Saadet Partisi son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürekli tekrarladığı 'Faiz sebep enflasyon sonuçtur' açıklamasından sonra yükselen döviz kuru ile ilgili sosyal medya hesabından video paylaştı. "Sayfa yenilemekle düzelmiyor, yeni sayfa açalım” notuyla paylaşılan videoda Erdoğan konuştukça artan dolar kuru grafiklerle anlatılıyor.

Saadet Partisi; dolar kurunun yükselişi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faize ilişkin açıklamalarının yer aldığı videoyu, “Sayfa yenilemekle düzelmiyor, yeni sayfa açalım” notuyla paylaştı.

Saadet Partisi’nin sosyal medya hesabı, dolar kurunun yükselişi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faiz açıklamalarının yer aldığı bir video yayınladı.

"GOOGLE'A SÜREKLİ 'DOLAR KAÇ LİRA?' YAZILDI"

Saadet Partisi’nin, “Sayfa yenilemekle düzelmiyor, yeni sayfa açalım!” notuyla paylaştığı videoda bir telefonun internet arama motoruna “dolar kaç tl” yazılması sonucunda “11,98 Türk lirası” bilgisi ediniliyor. Tam bu sırada videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan faiz ve kura ilişkin çeşitli sözleriyle birlikte dolar kurundaki dalgalanma gösteriliyor.

'EKONOMİK KURTULUŞ SAVAŞI' DEDİĞİNDE DOLAR 13 LİRAYI AŞTI"

Videoda; 1 dolar 11,98 Türk lirası olduğunda Erdoğan’ın, “Kurdaki ve fiyatlardaki yükselişin makul” sözleri; kur 12,35 TL olduğunda Erdoğan’ın, “Bu kuru tetikleyen yüksek faizin düşüşü sebebiyle kurda da ciddi bir iyileşmenin olduğunu hep birlikte göreceğiz” açıklaması, kur 13,06 TL olduğunda Erdoğan’ın “ekonomik kurtuluş savaşı” sözleri ve kur 13,52 TL olduğunda Erdoğan’ın “Faiz sebeptir enflasyon neticedir” sözlerine yer veriliyor.

SON OLARAK 14 LİRAYA DAYANDI

Videonun sonunda ise dolar kurunun 13,96 TL’ye çıktığı gösterilerek, “Sayfayı sürekli yeniliyoruz, ama sonuç değişmiyor. Bu sayfada yükselen hep dolar oluyor. Üretim başlığı attığımız, ekonomiye inat karar almadığımız, adil bir şekilde paylaştığımız; yeni bir sayfa açalım” yazısı yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN