Segmentinin en farklısı

Segmentinin en farklısı

Citroen, yeni modelleriyle çok daha dinamik ve sportif otomobiller ortaya çıkarmaya başladı. Markanın en yeni temsilcisi olan C3, donanım listesindeki dikkat çekici ekipmanlarla gençlere tasarımdan fazlasını vadediyor.

 Cep telefonuyla araç multimedya sistemlerini entegre eden Mirror Link ve Apple Car Play ile donatılan araç, iç dikiz aynasına entegre kamerasıyla anlık fotoğraf çekimine hatta video çekip sosyal medyada paylaşabilmeye fırsat tanıyor. 3’üncü nesliyle yollara çıkan yeni B-hatchback, crossover modelleri aratmayan tasarımı ve çift rengi de içeren dikkat çekici renk seçenekleriyle öne çıkıyor. Aracın 300 litrelik bagaj hacmi değişmemiş.

Araçta 9 gövde, 3 tavan ve 32 ambians rengiyle birlikte toplam 36 kombinasyon sunuluyor. Hafif bir SUV havasına sahip olan otomobilde, çamurluklar da dahil tüm aracın alt bölümünde kullanılan plastik kaplamalar aracı olduğundan yüksek gösteriyor. Aracın dışı gibi iç tasarımı da oldukça renkli.

Konsolu kaplayan renkli şerit, dikdörtgen tasarımlı havalandırma çıkışları, 7 inçlik dokunmatik ekran gibi sportif çizgilerle şekillendirilen araçta derin siperliğe sahip gösterge tablosu da tam tersine sade ve okunaklı olacak şekilde tasarlanmış. Yeni C3, bize 1.6 litrelik yeni nesil dizel motorla konuk oldu. 100 beygir güç ve 254 nm tork üreten dizel ünite, sadece 5 ileri manuel şanzımanla sunuluyor.

Kullanımı rahat ve geçiş yolları belirgin olan şanzıman, motorla uyum içerisinde. 0-100 km/s ivmelenmesini 11.9 saniyede tamamlayan araç, saatte 185 kilometre sürate ulaşabiliyor. Fabrika verilerine göre ortalama tüketimi 3.7 litre olan araç, bizim kullanımımızda 4.9 litrelik değeri yakaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN