Sinpaş 72 ay vade ile ‘ev’lendiriyor

Sinpaş 72 ay vade ile ‘ev’lendiriyor

Anadolu yakasındaki 3 farklı projede yeni bir kampanyaya imza atan Sinpaş, 1-20 Mayıs tarihleri arasında Aydos Country, Metrolife ve Gökorman’da yer alan konutları 72 ay vade ile satışa sunuyor.

Sinpaş, bu kez Anadolu yakasında benzersiz bir yaşam ve yatırım fırsatı sunuyor. Sinpaş’ın seç-beğen-al kampanyasıyla Anadolu yakasında ev sahibi olmak isteyenlere 72 ay vadeyle Aydos Country, Gökorman ve Metrolife’ta ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam vaat ediyor. Hayata geçen bu 3 proje, tüm niteliklerinin yanında önemli eğitim kurumlarına yakınlıklarıyla da öne çıkıyor. Kampanya 1-20 Mayıs arasında geçerli olacak. Aydos Country, modern country dekorasyon tarzı ile ön plana çıkıyor. Aydos Ormanı’na komşu Aydos Country’de çocuklarıyla birlikte temalı oyun alanının yanı sıra ağaç evler, uçurtma alanı ve su eğlence parkında tatil imkanı sunuluyor.

Şile yolu üzerinde yükselecek Gökorman ağaçlarla çevrili katları, Türkiye’de ilk kez gökyüzüne uzanan yeşil mimarisiyle İstanbul Anadolu Yakası’nın göz kamaştıran yıldızı olmaya aday. 1+1 daireden 4+1 daire tipine kadar farklı seçeneklerle planlanan Gökorman’da yer alan ev tiplerinin %70’i 100 m2’den büyük dairelerle ailelere seslenirken, geri kalan daireler ise iş merkezlerine ve metroya yakınlığı ile genç profesyonelleri hedefliyor. Proje, Ataşehir’e 10 dakika, Ikea ve Metro’ya 4 dakika, 3. Köprü ve TEM’e birkaç dakika mesafede olmasıyla avantajlı. Metrolife ise hem konfor ve ayrıcalıklı bir yaşam, hem de kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Metrolife, geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanırken, bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, park alanı, ve 14 bin metrekarelik çarşı alanı bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN