Sıvı yağlarda büyük indirim! Bu fırsatı kaçıran pişman olur: 4 litrelik Ayçiçek yağı 99 TL, alan yaşadı

Sıvı yağlarda büyük indirim! Bu fırsatı kaçıran pişman olur: 4 litrelik Ayçiçek yağı 99 TL, alan yaşadı

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşla birlikte belirli gıda ürünlerinin fiyatı fırlamış ve absürt rakamlara ulaşmıştı. Bunlardan biri olan yağ fiyatları vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İndirimli fırsatları kovalayan vatandaşlara sevindiren haber geldi. Yapılan son kampanya ile birlikte 4 litre sıvı yağ 99 TL'den satılmaya başlandı. Ancak kampanyadan herkes bir defa yararlanabilecek. Fırsatı kaçırmadan alın! İşte dev kampanyanın detayları...

Yükselen yağ fiyatları sonrası vatandaşlar indirimli ürünleri araştırmaya başladı. Her ne kadar belli bir oranda indirim yapılsa da vatandaşlar bundan pek memnun olmuyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Marketlerinde indirim olacağını söylemişti. Şuan için Tarım Marketlerde 5 litrelik yağ 135 TL’den satılıyor. Bugün başlatılan bir kampanyada ise 4 litre sıvı yağ sadece 99 TL’den satılıyor. Bu fırsatı kaçıran pişman olur! Sadece bir hakkınız var. İşte kampanyanın detayları...

AYÇİÇEK YAĞLARINDA DEV İNDİRİM

Trendyol Market'te başlatılan kampanyaya göre 4 litrelik Yudum markalı Ayçiçek yağı 174,90 TL’den 139,90 TL’ye düştü. Aynı zamanda ilk defa buradan alışveriş yapacak olanlara bir indirim daha yapılacağı belirtildi.

b65.jpg

SADECE BİR KERE ALABİLECEKSİNİZ!

Öte yandan Trendyol hızlı markette 4 litrelik yudum ayçiçeği yağı ilk alışverişlere özel sepette 99 TL'den satışa sunuluyor. Ancak her hesaptan sadece bir kere satın alınabilecek. Aynı zamanda o hesabın ilk alışverişi olması gerekecek.

k68.jpg

YAĞLARIN İNSAN VÜCUDUNA YARARLARI

Yağlar insan vücudundaki hücre, doku ve organların yapılarında yer aldıklarından, yaşamın sürdürülebilmesi ve vücudun değişik işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi için, alınması gereken besin öğeleridir.

Yetişkin insan vücudunun ortalama %18’i yağdır. Genelde kadınların vücudunda erkeklere göre daha çok yağ bulunur. İnsan harcadığından çok yediğinde vücudun yağ oranı artar, harcadığından az yediğinde ise azalır. Bu nedenle vücut yağı, insanın başlıca enerji deposudur. Enerji kaynağı yeterli alınmadığında, vücuttaki yağ deposu kullanılır.

  • Yağ en çok enerji veren besin öğesidir.
  • Vitaminlerin bir bölümü vücuda yağla alınır.
  • Yağ mideyi yavaş terk ettiğinden doygunluk hissi verir.
  • Derialtı yağı vücut ısısını kontrol eder ve hızlı kaybını önler.
  • Yağın yapı taşlarının bazıları, vücudun düzenli çalışmasında etkinliği olan bazı hormonların yapımı için gereklidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN