Araç sahipleri yola hasret kalacak: Benzine ve motorine üst üste ikinci büyük zam

Araç sahipleri yola hasret kalacak: Benzine ve motorine üst üste ikinci büyük zam

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki hareketlilikle birlikte benzin ve motorin fiyatları merak konusu oldu. Akaryakıta gelen zamların ardından araç sahipleri yola hasret kalırken bir çifte zam haberi daha geldi. Cenova Petrol piyasasında yaşanan dalgalanma nedeniyle akaryakıta yine zam geliyor.

Rusya-Ukrayna savaşı giderek tırmanırken İsveç ve Finlandiya küresel güvenlik endişesiyle NATO şemsiyesinin altına girdi. Dolar 20 Aralık'tan bu yana ilk kez 16,40 seviyesine dayandı. Öte yandan Brent petrolün yükselip düşmesi, direkt olarak akaryakıt piyasasını etkiliyor.

BENZİNE VE MOTORİNE İKİNCİ BÜYÜK ZAM

Benzine 21 Mayıs'ta yapılan 1,02 liralık zamla birlikte, benzin fiyatları motorini geride bırakmıştı.

Dün gelen ve gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyan değişiklikle motorinde 1,38 TL benzinde 1,43 TL fiyat artışı yaşanmıştı.

Cenova Petrol piyasasında yaşanan dalgalanma nedeniyle akaryakıta bir zam daha geliyor. Benzine 70, motorine de 97 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN