Bakan Bilgin'den EYT ve asgari ücret açıklaması: Çözüm aşamasına geldik

Bakan Bilgin'den EYT ve asgari ücret açıklaması: Çözüm aşamasına geldik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili çözüm aşamasına geldiklerini belirtti. Bilgin, asgari ücrete ilişkin yaptığı açıklamada ise "Önümüzdeki Aralık ayında yeniden asgari ücreti değerlendireceğiz. Enflasyonun etkisini, tahribatını dikkate alarak yeni bir değerlendirme sonucunda kararımızı açıklayacağız'' diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilgin, "Önümüzdeki Aralık ayında yeniden asgari ücreti değerlendireceğiz. Enflasyonun etkisini, tahribatını dikkate alarak yeni bir değerlendirme sonucunda kararımızı açıklayacağız." diye konuştu.

EYT'ye ilişkin ise Bilgin, "Onunla ilgili bir çözüm aşamasına geldik. O dosyayı tamamladığımız gün bir basın toplantısı ile ya da başka bir şekilde Türk kamuoyuyla paylaşacağız. Acil olan sorunların ertelenmemesi gerekir." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN