Bu gece zamlanan motorine bir zam daha

Bu gece zamlanan motorine bir zam daha

2 lira 41 kuruş indirimin ardından bu gece yarısı 69 kuruş zamlanan motorine yeni zam geldi. Motorin fiyatı bu gece yarısından itibaren bu kez 77 kuruş daha artacak.

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte Brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Cumartesi günü benzinde 1 lira 51 kuruş, motorinde 2 lira 41 kuruş indirim yapıldı ve indirimli fiyatlar pompa fiyatlarına yansıtıldı. Bu indirimin ardından benzin ve motorine zam haberi geldi. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 56 kuruş, motorinde 69 kuruş zam yapıldı.

MOTORİNE YENİ ZAM

Motorin fiyatı gece yarısı 69 kuruş zamlanmışken bu gece tekrardan zamlanacak. Motorin fiyatı bu kez 77 kuruş artacak. Motorin zammında, ekim ayı üretim seviyelerinin görüşüldüğü OPEC+ toplantısından günlük 100 bin varil üretim kesintisi kararının çıkmasının etkili olduğu söyleniyor.

GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İstanbul

Avrupa Yakası benzin fiyatı: 19,22 TL

Anadolu Yakası benzin fiyatı: 19,23 TL

Avrupa Yakası motorin fiyatı: 25,21 TL

Anadolu Yakası motorin fiyatı: 25,24 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 19,34 TL

Motorin fiyatı: 25,33 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 19,34 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN