Esnafa hibe desteğine başvuru süresi uzatıldı

Esnafa hibe desteğine başvuru süresi uzatıldı

Ticaret Bakanı Muş, esnafa hibe desteğine başvuru süresinin 1 Temmuz'a kadar uzatıldığını açıkladı.

Yeni tip koronavirüs nedeniyle (Kovid-19) kısıtlama kararları, hafta sonu yasakları ve tam kapanma süreci esnafı maddi açıdan çok zor durumda bırakmıştı. Birçok esnaf kepenk indirirken kalanlar da dükkanlarının, faturaların ve aldıkları malların borcunu ödeyememekten yakınmıştı.

Bu nedenle 20 Mayıs 2021 tarihli ve 3998 sayılı Cumhurbaşkanı kararı ile esnafa hibe desteği verilmesi kararlaştırıldı. Esnafa hibe desteğine başvuru e-devlet üzerinden yapılıyor.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bugün esnafa verilen hibe desteğine son başvuru tarihinin uzatıldığını açıkladı.

Muş, sosyal medya platformu Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bakanlığımızca esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin TL'lik hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23:59’a kadar uzattık" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN