Pompaya çifte indirim

Pompaya çifte indirim

Brent petrolde üç gündür süren değer kayb akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Sektör yetkililerinden edinilen bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine ve motorine indirim geliyor.

Brent petrolün varil fiyatı ise üç işlem gününde yüzde 11 değer kaybederek 91,6 dolara kadar gerilemesinin ardından bugün 93,7 dolar seviyesinde dengelendi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte, akaryakıttaki dalgalanma da sürüyor.

3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş fiyat indirimi bekleniyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 26.85 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 20.13 liradan satılıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN